Son Konular

Faruk Özçelik

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
1968

Ülke
Türkiye

Faruk Özçelik, 1968 yılında Hadim/Konya'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Özçelik, aynı Kurum ile Bayındırlık ve İskân Bakanlığı'nda Müfettiş ve Başmüfettişlik yaptı.
2003-2009 yılları arasında T.C. Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Şubat 2009 tarihinden itibaren T.C. Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü görevini yürüten Özçelik, 2003-2010 yılları arasında Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nda Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.
24.05.2010-29.03.2013 tarihleri arası T. Halk Bankası A.Ş.'de Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. 29.03.2013 tarihinden itibaren de Halk Bankası'nda Esas Sözleşme ile kurulan Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.
Faruk Özçelik, 26 Ocak 2014 tarihinde Gençlik Spor Bakanlığı Müsteşarı olarak görevlendirildi.

Filiz Kaynak

Faruk Gürler

Benzer Konular

• Soru Soru
Şehir Erzincan Ülke Türkiye 1952 yılında Kemah/Erzincan’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme-Maliye Bölümü’nden mezun oldu. Meslek hayatına T. Vakıflar Bankası T.A.O.’da Müfettiş Yardımcısı olarak başladı. Aynı bankada Müfettiş ve Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 5 Ekim 1966 Şehir Malatya Burç Terazi Ömer Faruk Öz, 5 Ekim 1966’da Malatya Pütürge’de doğdu. Babasının adı Ali Balo, annesinin adı Ayişe’dir. Yönetici; AÜ İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü’nde tamamladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 10 Haziran 1959 Şehir Balıkesir Burç İkizler Ali Osman Sali, 10 Haziran 1959 Balıkesir Dursunbey’de doğdu. Denetim Elemanı; İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Yüksek Lisans ve doktorasını İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler...
Cevaplar
1
Görüntüleme
16
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 1945 Şehir Gümüşhane Ülke Türkiye 1945 yılında Gümüşhane’nin Torul ilçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Tarsus ve Mersin’de tamamladı. Lise mezunu olup talebelik yıllarında ve sonrasında amatör tiyatro oyunculuğu ve serbest inşaat işçiliği yaptı. 1970 Mart ayında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru Soru
Feridun Bilgin Biyografisi 6 Mart 2015 tarihi itibari ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanıdır. Feridun Bilgin, 1964 yılında Sivas‘ta doğmuştur. 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmasının ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
  1. Konular

1. 1.281.140
  2. Mesajlar

1. 1.678.836
  3. Kullanıcılar

1. 31.783
  4. Son üye

Geri