Fenerbahçe'nin Yıldızı Bright Osayi Samuel'den Şok İddia!

Hakan Aran: Faiz İndirimi Beklentisi Ekonomiyi Nasıl Etkileyecek?

Trabzon'da Otomobil Kaza: 3 Kişi Yaralandı

Credits
1.261.106
white.jpg

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın genç yeteneği Bright Osayi Samuel, Üsküdar'daki evinde yaşadığı olayla sarsıldı. Kol saatinin kaybolduğunu fark eden Samuel, bu durumu evine son konuk olarak gelen Ayşenur O.'ya bağladı. Saatin peşine düşen genç futbolcu, Ayşenur O.'nun iddialarını reddetmesi üzerine şikayetçi oldu.

Olayın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Genel Soruşturma Bürosu harekete geçerek, "hırsızlık" suçundan soruşturma başlattı.

Bright Osayi Samuel, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Futbolculuk kariyerimle tanınan biri olarak, Üsküdar'daki evimde Ayşenur O. ile vakit geçirdim. Ancak saatim kaybolduğunda tek şüpheli olarak Ayşenur O.'yu gördüm. Bu nedenle şikayetçi oldum ve adaletin yerini bulmasını istiyorum."

Ayşenur O. ise polise verdiği ifadede, suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Ben masumum ve bu suçlamaları reddediyorum. Eğer iddialar varsa, resmi makamlara başvurarak gerçeğin ortaya çıkmasını sağlayabiliriz" dedi.

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor. Bright Osayi Samuel ve Ayşenur O. arasındaki gerilim, saatin akıbetinin ne olduğu merak konusu olmaya devam ediyor.

Hakan Aran: Faiz İndirimi Beklentisi Ekonomiyi Nasıl Etkileyecek?

Trabzon'da Otomobil Kaza: 3 Kişi Yaralandı

1. Konular

1. 1.283.041
  2. Mesajlar

1. 1.684.476
  3. Kullanıcılar

1. 32.313
  4. Son üye

Geri
Üst Alt