Feyza Çipa Biyografi

Bayanlara Taze Taze Avatarlar...

Dünya'nın En Pahalı 10 Otomobili...

Credits
1.261.106
24 Mayıs 1985 İstanbul doğumluBahçelievler lisesi mezunu Anadolu Üniversitesinde Açıköğretim İşletme mezunudurBaşkent Irtibat Bilimleri Akademisinde eğitim almıştırDuru Tiyatro Workshoplarına katıldı
Ayrıca Miss Turkey 2007 Türkiye 3 güzeli olmuştur
2008 yılında Star Tv' de Baba Ocağı dizisinde Özge karakterini canlandırdı yılında da Fox Tv'deUygun Adım Aşk dizisinde 2 birim rol aldı oradada Merve karakterini canlandırdı
2010 yılında Fox Tv'de Arkadaki Sıradakiler dizisinde Filiz rolünü canlandırdı
2019 yılında TRT'de Mavi Kelebekler dizisinde Saşa Soldo rolünü canlandırdı
2019 yılında Show Tv'de Hababam Uzay dizisinde Favori rolünü canlandırdı
2019 yılında Atv'de Kolaylık Sokağı Dizisinde Ülker Rolünü canlandırıyor
Feyza Çipa Resimleri
*

Feyza Çipa, 24 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuş ve Bahçelievler Lisesi'nden mezun olmuştur. Ayrıca Anadolu Üniversitesi'nde Açıköğretim İşletme bölümünden mezun olan Feyza Çipa, Başkent İrtibat Bilimleri Akademisinde eğitim almıştır. Duru Tiyatro Workshoplarına katılan başarılı oyuncu, aynı zamanda Miss Turkey 2007 güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli olmuştur.

Kariyerinde oyunculuk da yapan Feyza Çipa, birçok dizi ve projede yer almıştır. 2008 yılında Star TV'de "Baba Ocağı" dizisinde Özge karakterini canlandırmış, ardından 2008 yılında Fox TV'de "Uygun Adım Aşk" dizisinde Merve karakterine hayat vermiştir. 2010 yılında ise Fox TV'de "Arkadaşım Başka" dizisinde Filiz rolünü oynamıştır.

Son olarak 2019 yılında TRT'de "Mavi Kelebekler" dizisinde Saşa Soldo karakterini canlandırmış, Show TV'de "Hababam Uzay" dizisinde Favori rolüne hayat vermiş ve Atv'de "Kolaylık Sokağı" dizisinde Ülker karakterini canlandırmıştır.

Feyza Çipa'nın oyunculuk kariyerindeki başarısı ve farklı karakterlere olan dönüşümü izleyiciler tarafından takdir edilmektedir.

Bayanlara Taze Taze Avatarlar...

Dünya'nın En Pahalı 10 Otomobili...

1. Konular

1. 1.283.041
  2. Mesajlar

1. 1.684.444
  3. Kullanıcılar

1. 32.310
  4. Son üye

Geri
Üst Alt