- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.249
- Meslek
- Webmaster
Fırın açmak ne kadar kazandırır?
Ekmek Fırını Ne Kadar Kazandırır, Karlı mı? Ekmek fırınlarının kar marjı 0 ile 0 arasında değişiklik göstermektedir. Hatta poğaça, simit, kepekli, çavdarlı ve tam buğdaylı ürünler ile kar oranı daha da yükseltilebilir. Bir fırının para kazanıyorum diyebilmesi için günlük minimum 2000 ekmek satması gerekir.
Dimitri Stoyanof nereli?
Dimitri Stoyanof, fırının geçmişiyle ilgili olarak şu bilgileri veriyor:"1836 yılında Balat'ta o zaman Osmanlı Devleti'nin eyaleti olan Makedonya'dan İstanbul'a göç eden George Stoyanof'un açtığı simitçi – börekçi dükkanı, bugünkü Beyaz Fırın'ın temelini oluşturuyor. 1864 yılında George'un oğullarından Kozma, Sarıyer …
Unlu mamuller ekmek üretebilir mi?
Buna göre, herhangi bir dükkânda unlu mamul satışı yapılabilir ancak ekmek üretiminin yapılabilmesi için Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı ilçe tarım müdürlüklerinden işletme kayıt belgesi, ilçe belediyelerinden de ruhsat alınması gerekiyor.
Unlu Mamüller ne kadar kazanır?
2021 Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller Maaşları Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller maaşı ortalama aylık 3.900 – TL'dir. En düşük maaşı 3.000 -TL, En yüksek ise 5.300 – TL'dir.
Nathalie suda nereli?
1975 yılında, İstanbul Kadıköy'de doğduğumda, ailenin dördüncü kuşağı babam Dimitri Stoyanof, bugün hâlâ hizmet veren Kadıköy Beyaz Fırın'ı yönetiyordu.
Beyaz Fırın sahibi kimdir?
Dile kolay tam 180 yıl önce açılan Beyaz Fırın, beş kuşaktır Stoyanof Ailesi tarafından yönetiliyor. 1999 yılında bayrağı kızı Nathalie Stoyanof Suda'ya teslim eden Dimitri Stoyanof, hâlâ şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak katkılarına devam ediyor.
Unlu mamüller ruhsatı neleri kapsar?
Hamur, yufka, bazlama, simit, poğaça, kadayıf, mantı, pasta, börek ve benzeri unlu mamullerin üretim yerleri ise, Yönetmeliğin üçüncü sınıf gayrisıhhi müesseseler listesinin 6.10 maddesi çerçevesinde fırınlar için aranan koşullardan ayrı olarak üçüncü sınıf gayri sıhhi müessese olarak ruhsatlandırılmaktadır.