<
T
theking
Fırında Antrikot (Sebzeli) Tanımı İçin Materyaller
4 dilim antrikort dana yada kuzu
1 adet patlıcan
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet soğan
Kırmızı kapya biber
Yeşil biber
1 diş sarımsak
1 tabak mantar
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
Zeytinyağı
Fırında Antrikot (Sebzeli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Fırın tepsisi yağlanır yada yağlı kağıt serilir etler yan yana dizilir.
Sebzeler tüm materyaller eklenir ve bir hoş harmanlanır, etlerin üzerine serilir.
Üzeri alüminyum folyo ile kaplanır.
Fırında 250 derecede 1,5 saat pişirilir. Çok lezzetli bir yemek oluyor. Deneyenlere afiyet olsun birebir tanımı kuşbaşı tavuk ile de deneyebilirsiniz.
Fırında Antrikot (Sebzeli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 dilim antrikort dana yada kuzu
1 adet patlıcan
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet soğan
Kırmızı kapya biber
Yeşil biber
1 diş sarımsak
1 tabak mantar
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
Zeytinyağı
Fırında Antrikot (Sebzeli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Fırın tepsisi yağlanır yada yağlı kağıt serilir etler yan yana dizilir.
Sebzeler tüm materyaller eklenir ve bir hoş harmanlanır, etlerin üzerine serilir.
Üzeri alüminyum folyo ile kaplanır.
Fırında 250 derecede 1,5 saat pişirilir. Çok lezzetli bir yemek oluyor. Deneyenlere afiyet olsun birebir tanımı kuşbaşı tavuk ile de deneyebilirsiniz.
Fırında Antrikot (Sebzeli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı