Son Konular

Gaziantep'te Öğrenciler Sevinçle Karnelerini Teslim Aldı!

Credits
1.230.052
white.jpg

Gaziantep'in Nizip ve Araban ilçelerinde öğrenciler karne sevinci yaşadı. Nizip ilçesinde bulunan Fatma Alkan İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrenciler, aileleri eşliğinde sevinçli anlar yaşadı. Öğrenciler, öğretmenlerinden karne ve başarı sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadı. Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu, törende yeni eğitim öğretim dönemi için planlamalar yaptıklarını ve eğitimde gerçekleştirecekleri projelerle daha başarılı bir dönem geçireceklerini ifade etti. Uğurlu, öğrenci ve öğretmenlere sağlık dolu bir tatil geçirmeleri temennisinde bulunarak, öğrencilere tatilin tadını çıkarmalarını önerdi.

Araban ilçesinde ise 9 bin 785 öğrenci karne mutluluğu yaşadı. Yolveren Mahallesi İlkokulu ve Şerif Peri Ortaokulu'nda düzenlenen karne töreninde öğrenciler, Kaymakam Özgür İşçimen'in elinden karnelerini aldı. İşçimen, öğretmen ve öğrencilere keyifli bir tatil geçirmelerini dileyerek, karne alan öğrencileri tebrik etti.

İskenderun'da Hızla Yayılan Orman Yangını Sona Erdi

Benzer Konular

Trakya Bölgesi'nde Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı Trakya'da öğrenciler, okullarında düzenlenen karne törenleri sonrasında yaz tatiline girdi. Edirne'de Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Şükrüpaşa İlkokulu'nda gerçekleşen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle sohbet etti ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler, özellikle Kahramanmaraş'ı etkileyerek "asrın felaketi" olarak adlandırıldı. Bu afetin etkisi altında kalan Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Adıyaman ve Kilis gibi şehirlerde öğrenciler karnelerini almaya hak kazandı. Gaziantep'te, 2024-2025...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
**Trabzon** Trabzon ilinde 605 okulda eğitim gören 138 bin 774 öğrenci, karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Vali Aziz Yıldırım, Soğuksu İstiklal İlkokulu'nda düzenlenen törende öğrencilere hitap ederek eğitimin önemine vurgu yaptı ve ardından karnelerini dağıttı. **Rize** Rize ilinde 56...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
**Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli ve Ağrı'da Öğrenciler Karnelerini Aldı** Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile Aziziye ilçesine bağlı Başçakmak Mahallesi'ndeki Başçakmak İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere karne dağıtım törenine katıldı. Vali, çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kastamonu'nun Hanönü, Küre, Doğanyurt ve İhsangazi ilçelerinde sevinç dolu bir gün yaşandı; karne törenleri coşkuyla kutlandı. Küre ilçesinde gerçekleşen törende, 454 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline giriş yaptı. Törene, Kaymakam Zübeyde Aslan, Belediye Başkanı Salih Turan, Milli Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.125
  2. Mesajlar

1. 1.678.522
  3. Kullanıcılar

1. 31.758
  4. Son üye

Geri