haberci
Meraklı Üye

Gaziantep Sanayi Odası ve Milli Savunma Bakanlığı Adana Tedarik Bölge Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen "MSB Tedarik Zinciri Buluşması" adlı toplantı, önemli isimleri bir araya getirdi.
Toplantıya, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, MSB Adana Tedarik Bölge Başkanı İkmal Albay Habib İzzet Zorluoğlu, GSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Can Koçak ve İbrahim Kara, GSO Genel Sekreteri Yusuf İzzettin İymen ile çeşitli firmaların temsilcileri katıldı.
Adnan Ünverdi'nin açılış konuşmasında vurguladığı gibi, yerli ve milli üretimin savunma sanayindeki önemi gün geçtikçe artmaktadır. Gaziantep'in güçlü sanayi altyapısı, savunma sanayisinin çeşitli alanlarına hizmet verebilecek kapasiteye sahiptir.
MSB Adana Tedarik Bölge Başkanı Habib İzzet Zorluoğlu ise, bölgesel sanayicilerle daha yakın iş birlikleri kurmayı hedeflediklerini belirterek, yerli üretimin artırılmasının ve dışa bağımlılığın azaltılmasının stratejik önemini vurguladı.
Toplantıda sunumlar eşliğinde, katılımcı firmaların üretim kapasiteleri ve faaliyet alanları detaylı bir şekilde ele alındı. MSB yetkilileri ile yapılan görüşmeler, karşılıklı iş birliğinin daha da güçlenerek devam etmesi yönünde önemli adımların atılmasını sağladı. Bu tür buluşmaların, şehir ve ülke ekonomisi için olumlu sonuçlar doğuracağına inanılmaktadır.