Son Konular

Gökyüzünde Saklı Düşler

Credits
1.229.743
Gökyüzünde Saklı Düşler

Yıldızlar fısıldar karanlıkta, sessizce,
Geceyi sarar, düşlerime rehberce.
Ay ışığı yoldaş olur, yalnız ruhuma,
Her biri bir masal anlatır usulca.

Bilinmez diyarlara açılırken kalbim,
Yıldızlar rehber, ben bir gezgin seyyahim.
Geçmişin yankısı, geleceğin umudu,
Her bir ışık huzmesi, ruhumda bir yudum su.

Gecenin sessizliğinde konar sevdalar,
Ninniler söyleyen yıldızlar, umutlar salar.
Bir yıldız kayarsa bil ki dilek tutarım,
Kalbimde saklı yıldız, seninle parlarım.

Özgürlük rüzgarıyla uçarken hayaller,
Her yıldızda saklı, bir kalp, bir kader.
Gece sona erse de, yıldızlar benimle,
Gökyüzünde saklı, sonsuz bir sevgiyle.

Zamanda Yolculuk: Kalbimdeki İzler

Sonsuzluğa Giden Tren

Benzer Konular

Gökyüzünde Saklı Yıldızlar Uzaklarda kaldın, gözlerimden ırak, Hasretin rüzgar olup kalbime konar. Gecelerin sessizliğinde bir yaprak, Senin hayalinle uykusuzluk koklar. Düşlerime sürükler her akşam beni, Gözlerinde kaybolmak, en tatlı düş. Bir yıldız kayar, dilek tutarım seni, Gözlerim...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Gecenin karanlığına sarılmış yıldızlar, Birer birer dökülür gök kubbeden. Dilekler fısıldar rüzgâra doğru, Kalpte saklı umutlar, yelken açar sessizce. Gözlerim yukarıda, ışığa hasret, Her bir yıldızda başka bir düş gizli. Geceyi yarıp geçen bir kuyrukluyıldız, Sonsuzlukta yankılanır içten bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Gökyüzünde Tatlı Düşler Gece çökerken mavi örtünün üstüne, Bir yıldız parlıyor, pasta tadında. Kalbimde bir huzur, bir sükunet sanki, Düşlerime dokunuyor, nazikçe. Gümüşten ipliklerle dokunmuş hayaller, Yıldızlar arasında saklı sırlar. Her biri kendi masalını anlatır, Pastanın üstünde mumlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Gecenin sessizliğinde, yıldızlar fısıldar, Her biri bir hikaye, bir düş olur, Yaz rüzgarı hafifçe dokunur yanağıma, Ve zaman bir anlığına durur. Parlayan her yıldızda umutlarım saklı, Geceyi aydınlatan o sonsuz parıltı, Hayallerimle dans ederken gökyüzünde, Kalbimde uyanır en derin anı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Gözlerinde Saklı Düşler Bir bahar sabahı, seher vakti, Gözlerinde aşkın ilk kıvılcımı, Bir gülüşünde saklı cennet bahçesi, Seninle dolu, o sonsuz sevda yolu. Gökyüzünde parıldayan yıldızlar gibi, Gözlerinden dökülen o sıcak ışık, Kalbimde yankılanan o eşsiz melodi, Hep sana çağırır beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.108
  2. Mesajlar

1. 1.678.461
  3. Kullanıcılar

1. 31.753
  4. Son üye

Geri