Son Konular

Gökyüzünde Sevdalı İzler

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.225.513
Bir gece vakti, yıldızların altında,
Yüreğimde bir sevda, senin adına.
Yıldızlar fısıldarken aşkı usulca,
Kalbim seninle, her anında.

Karanlıkta parlayan, gözlerindeki ışık,
İçimde yankılanan sessiz bir çığlık.
Her yıldız bir dilek, gökyüzünde asılı,
Seninle dolu, her anı tatlı.​

Yıldızlar kayarken, tutarız dileklerimizi,
Sonsuz aşkla bağlarız ellerimizi.
Gecenin sessizliği, kalplerin diliyle,
Sevdamızın yankısı, sonsuz gökyüzünde.

Birlikte geçen anlar, rüya gibi,
Yıldızlar altında, sen ve ben sevgili.
Gökyüzüne yazılmış, bu aşk hikayesi,
Sonsuza dek parlayacak, sevdamızın yıldızı.

Sayfalar Arasında Fısıldayan Sevda

Çayın Buharında Kalbimin Nefesi

Benzer Konular

Gözlerinde Saklı Düşler Bir bahar sabahı, seher vakti, Gözlerinde aşkın ilk kıvılcımı, Bir gülüşünde saklı cennet bahçesi, Seninle dolu, o sonsuz sevda yolu. Gökyüzünde parıldayan yıldızlar gibi, Gözlerinden dökülen o sıcak ışık, Kalbimde yankılanan o eşsiz melodi, Hep sana çağırır beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Zamanı Durduran Bakış Bir ânın büyüsünde, gözlerin kilitli, Kalbimin derinlerinde, bir fısıltı duyuluyor, Zaman durur usulca, sanki bir yudum su gibi, Ve dünya, o anın içinde yeniden doğuyor. Mevsimler değişse de, seninle bambaşka, Saniyeler sonsuzluk, dakikalar bir temaşa, O bakış ki, içimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gökyüzünde Kayıp Bir Işık Geceyi sararken sessiz bir hüzün, Bir yıldız kayar ufkun ötesine. Gözlerimde biriken bir bulutun, O parlak ışık, düşer yüreğime. Her parıltısı, bir anı saklar, Geçmişten gelen, eski bir düşten. Yollarını kaybetmiş bir denizci gibi, Yüreğimde dolanır, bulur yine seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Fısıldayan Rüzgarın Şarkısı Bir rüzgar eser usulca, geceyi yalar, Sonsuz gökyüzünde yıldızlar ağlar. Göğün altında kalbimi sarar, Fısıldar adını, kalbim yanar. Çisil çisil yağmurla dans eder, Rüzgarla konuşur, hikayesini söyler. Kopar zamanın ince tülünü, Bir nefesle üfler, alır hüznünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
Geceye sığmayan umutlarla, Rüyalarımı gökyüzüne ilmek ilmek astım. Yıldızlar bir bir fısıldarken, sesleriyle, Kalbimdeki aşka yer açtım. Rüzgarla gelen bir melodi, Dolaşır içimde, en derinlerde. Bulutların ardına saklanmış bir sevda, Gökyüzünde yankılanır gecelerde. Ay ışığına dokundu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.280.798
  2. Mesajlar

1. 1.677.903
  3. Kullanıcılar

1. 31.720
  4. Son üye

Geri