Editör
Yeni Üye
Google izinler nerede?
Tüm sitelerin ayarlarını değiştirme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- Adres çubuğunun sağında Diğer. Ayarlar'a dokunun.
- "Gelişmiş" bölümünün altında Site ayarları'na dokunun.
- Güncellemek istediğiniz izne dokunun.
Whatsapp kişilere erişim izni nasıl verilir?
Whatsapp kişilere erişim izni nasıl verilir?
Uygulama izinlerini değiştirme
- Telefonunuzda Ayarlar uygulamasını açın.
- Uygulamalar'a dokunun.
- Değiştirmek istediğiniz uygulamaya dokunun. Uygulamayı bulamıyorsanız Tüm uygulamaları göster'e dokunun.
- İzinler'e dokunun.
- Bir izin ayarını değiştirmek için izne dokunun, ardından İzin ver veya İzin verme'yi seçin.
Chrome un ağa erişmesine izin verin nasıl yapılır?
Belirli bir sitenin ayarlarını değiştirme
- Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
- Bir web sitesine gidin.
- Web adresinin sol tarafında istediğiniz simgeyi tıklayın: Kilit. Bilgi. Tehlikeli.
- Site ayarları'nı tıklayın.
- Bir izin ayarını değiştirin.
WhatsApp veri ilkeleri nasıl kabul edilir?
WhatsApp veri ilkeleri nasıl kabul edilir?
WHATSAPP GİZLİLİK İLKESİ NASIL KABUL EDİLİR? WhatsApp'tan henüz bu bildiriyi almadıysanız, şirket bu bildirimi size yakın zamanda verecektir. Kabul Et yazan yere tıklamanız yeterlidir. Fakat eğer çıktığı halde kabul etmediyseniz geriye dönük herhangi bir yeniden reddetme veya kabul etme butonu bulunmuyor.
WhatsApp nelere erişebilir?
A3 Haber Merkezi | 2014 yılında Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alınan popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp yeni gizlilik sözleşmesi ile birlikte hesap bilgileri, mesajlar, bağlantılar, durum bilgisi, işlem ve ödeme verileri, müşteri desteği ve diğer iletişimler, kullanım ve kayıt bilgileri, cihaz ve …
Google arka plan senkronizasyonu nedir?
Google arka plan senkronizasyonu nedir?
Chrome tarayıcısında senkronizasyonu açtığınızda, yer işaretleri, geçmiş, şifreler ve diğer ayarlarınızı Google Hesabınıza kaydedebilir ve senkronize edebilirsiniz. Böylece, bu bilgilere tüm cihazlardan erişebilirsiniz.
Internette pop up nedir?
İnternette gezinirken yeni bir siteye ya da sayfaya girdiğimizde karşımıza zaman zaman isteğimiz dışında başka pencereler de açılır. Kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun mesafeli yaklaştığı, hatta içeriğine bakmadan kapattığı bu pencereler pop up olarak bilinir.
Güvenli olmayan sitelere giriş nasıl yapılır?
Güvenli olmayan sitelere giriş nasıl yapılır?
Güvenli olmayan bir sayfayı ziyaret etme
- Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
- Uyarı gördüğünüz sayfada Ayrıntılar'ı tıklayın.
- Güvenli olmayan bu siteyi ziyaret et'i tıklayın.
- Sayfa yüklenir.
Telefondan bir site nasıl engellenir?
Android üzerinden site engelleme: Adım #2: Uygulama üzerinden Local > Device > system > etc klasörünü açın. Adım #3: Buradaki hosts dosyasını ES Note Editor ile birlikte açın. Adım #4: Düzenle butonuna dokunun. Adım #5: Sayfanın en altına 127.0.0.1 www.siteadı.com olarak engellemek istediğiniz siteyi yazın.
Neden bazı sitelere giremiyorum?
Neden bazı sitelere giremiyorum?
DNS ayarlarınızı kontrol ediniz. Manuel olarak girilmiş DNS adresleri her zaman doğru çalışmayabilir, bazı siteleri açarken problem yaşayabilirsiniz. b. Proxy ayarlarınızı varsayılan değerlere getiriniz. c. VPN bağlantıları bazen sayfaların açılmasında problem yaşanmasına sebep olabilir.