Modoratör
Efsanevi Üye
Google robot doğrulama neden gelir?
İnternette gezinen hemen hemen herkes, bir siteye erişmeye çalışırken ben robot değilim onay kutucuğu ile yani CAPTCHA denetimiyle karşılaşmıştır. Bu denetim, o sitenin robotlardan gelen ziyaretleri veya istenmeyen IP'lerden gelen erişimi engellemesine olanak tanır.
CAPTCHA doğrulaması yapılamadı ne demek?
CAPTCHA doğrulaması yapılamadı ne demek?
CAPTCHA (İnsan ve Bilgisayar Ayrımı Amaçlı Tam Otomatik Genel Turing Testi), sorgulama-yanıt doğrulaması olarak bilinen bir güvenlik önlemidir. CAPTCHA spam ve şifre çözme koruması sağlanmasına yardımcı olur.
Ben robot değilim click edin ne demek?
"Ben bir robot değilim" reCAPTCHA mesajının altındaki, "Bu neden oldu?" bağlantısını tıkladığınızda, size şunu gösteriyor; Bu sayfa Google, bilgisayar ağınızdan gelen ve Hizmet Şartları'nı ihlal ettiği görülen istekleri otomatik olarak algıladığında görüntülenir.
Google reCAPTCHA doğrulaması hatası ne demek?
Google reCAPTCHA doğrulaması hatası ne demek?
IP adresinizden şüpheli etkinlikler varsa ve spam olarak işaretlendiyse, Google reCAPTCHA mesajını atar ve doğrulama için sizi durdurur. Genel olarak internet servis sağlayıcıları geniş aralıklı dinamik IP adresleri kullanırlar. Bu nedenle internet bağlantısınızı kesin ve yeni IP adresini almak için yeniden bağlanın.
Neden sürekli CAPTCHA çıkıyor?
IP adresinizi kontrol edin ağınızı kontrol edin VPN'i kapatın bilinmeyen proxy sunucuları kullanmayın Google genel DNS kullanın yasadışı sorguları aramayı durdurun tıklamalarınızı yavaşlatın otomatik sorgular göndermeyi bırakın insan gibi arayın (robot izlenimi verecek aramalar yapmayın) kötü amaçlı yazılımları ve …
Captcha alanının girilmesi zorunludur ne demek?
Captcha alanının girilmesi zorunludur ne demek?
Captcha, Bilgisayar ile insan davranışlarının ayırt edilmesi için kullanılan bir güvenlik önlemidir. Hesap erişim noktalarındaki güvenliği arttırarak deneme yanılma yöntemi ile gerçekleştirilen parola tahmin etme saldırılarını (Brute Force) önlemek için de kullanılır.