Son Konular

Gözlerinde Bir Bahar Gülüşü

Credits
1.235.277
Gözlerinde bir bahar gülüşü saklı,

O an kalbim kanat çırpar gökyüzüne,
Sessiz bir melodi yankılanır içimde,
Her notasında aşkın ezgisi saklı.​

Gözlerinin ışıltısı, yıldızlardan parlak,
Gecenin karanlığını aydınlatır usulca,
Bir tebessümle dağılır tüm dertler uzaklara,
Kalbim, seninle bulur yeniden hayat.​

Gülüşünde huzur yüklü bir meltem,
Estikçe ruhuma, kaybolurum derinden,
Her bakışı yeni bir umut, yeni bir düş,
Sevgim, seninle sonsuz bir akış.​

Gökkuşağında Aşkın Dansı

Yıldızların Şahitliğinde Sessiz Aşk

Benzer Konular

Gözlerinde Saklı Düşler Bir bahar sabahı, seher vakti, Gözlerinde aşkın ilk kıvılcımı, Bir gülüşünde saklı cennet bahçesi, Seninle dolu, o sonsuz sevda yolu. Gökyüzünde parıldayan yıldızlar gibi, Gözlerinden dökülen o sıcak ışık, Kalbimde yankılanan o eşsiz melodi, Hep sana çağırır beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Gülüşünde Saklı Bir Dünya Bir bahar sabahı, güneş doğarken, Gözlerinle bir öykü fısıldar bana, Kardeşin gülüşü, kalbimde yankılanır, Sevgiyle sarar tüm karanlık anları. Dedim ki; seninle, umutlar yeşerir, Her tebessümünle, rüzgâr güler bize, Yaşamın en güzel, en saf anlarını, Birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Gözlerinin Derinliklerinde Saklı Sevda Işıltı dolu o bakışlar, mehtabı kıskandırır, Sevginin en saf hali, ruhuma fısıldar. Kalbimde yankılanır, sonsuz aşkın nağmesi, Gözlerindeki sevgidir, bana huzur sunan. Gözlerin bir deniz, dalgalarında kaybolurum, Her bakışınla içimde, yeni umutlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Kalbinin Kıyısında Unutulan Ezgi Bir zamanlar yankılanırdı, ruhumuzda nağmeler, Bir tatlı melodi vardı, unutulmuş, içten gelen. Rüzgarla fısıldardı, sessizce hatırlatırdı, Kalbin derin köşesinde saklı, belki bir gün bulunacak. Gözlerim kapanırken, duyarım uzaktan gelen sesi, Hatıraların...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.405
  2. Mesajlar

1. 1.679.257
  3. Kullanıcılar

1. 31.809
  4. Son üye

Geri