Son Konular

Gözlerinde Saklı Derin Mavilikler

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.306
Gözlerinde Saklı Derin Mavilikler

Annemin gözlerinde bir deniz var,
Baktıkça ruhumu saran o derinlik.
Her dalgası, içimde bir iz bırakır,
Sevgiyle dolu, masum bir dirilik.​

O gözler ki bana huzuru fısıldar,
Fırtınalar kopsa da kalbim sükûnetle.
Her bakışında kaybolur karanlıklar,
Aydınlanır dünyam, sevgiyle, hasretle.​

Dalga dalga büyür içimdeki özlem,
Kıyıya vuran anılar bir bir serilir.
Her dörtlüğün mısrasında saklı gizem,
Annemin gözlerinde deniz, derinleşir.​

Bir gün olur da bu deniz çekilirse,
Kurur kalbimdeki sevda dolu sular.
Ama bilirim ki her anımda sesin,
Yanımda, her daim, sevgiyle yankılanır.​

Sabır Ağacında Açan Sevda Çiçekleri

Kalbin Derinlerinde Yankılanan Çığlık

Benzer Konular

Gözlerinde Saklı Düşler Annemin gözlerinde saklı bir dünya, Umudun ışığıyla dolu rüya. Her bakışında sevgiyle dokunur, Karanlık gecemize yıldız olur. O gözlerdir beni hayata bağlayan, Her zorlukta yanımda dağlayan. Bir deniz misali derin ve mavi, Annemin sevgisi hiç sönmez ahi. Hayaller kurar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Annemin Gözlerinde Saklı Evren Bir sabah, gün doğarken baktım, Annemin gözlerinde saklıydı bir alem, Yıldızlar gibi parlayan umutlar, Her bakışında sevgiyle dolu bir cihan. Her damla yaş, bir hikaye anlatır, Gözlerinde geçmişin izleri saklı, Sevinçler, hüzünler iç içe geçmiş, Annemin gözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Gözlerinde Saklı Evren Annemin gözlerinde bir dünya var, Baktıkça huzur dolu, uçsuz bucaksız. Her bir damlası sanki bir yıldız parıltısı, Düşlerime ışık saçan, sonsuz bir deniz. O gözler ki bana masallar anlatır, Her bir sözcükte sevgiyle yoğrulur. Öyle derin, öyle sessiz, öyle bilgece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Anne gözlerinde bir dünya var, Her bakışında yıldızlar saklı, Sevgiyle örülmüş, umutla dolu, Kalbimdeki derin, sonsuz bir akış. Yüreğinde baharın tatlı rüzgarı, Her nefesinde hayatın melodisi, Gözlerimin görebildiği kadar geniş, Anne, seninle evren kucaklaşır. Gözlerinde huzurun sessiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Annemin Gözlerinde Gizli Yıldızlar Bir evren saklıdır annemin gözlerinde, Yıldız tozlarıyla dolu, masmavi derinlikte. Her bir bakışında sevgiyle parlar, Kalbimin karanlık gecesine ışık saçar. Gözlerinde anılar, hatıralar denizi, Kayıp çocukluk günlerim, sessiz ve sinsi. Her bir damlası umut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.942
  2. Mesajlar

1. 1.678.167
  3. Kullanıcılar

1. 31.726
  4. Son üye

Geri