Son Konular

Gözlerinde Saklı Evren

Credits
1.231.436
Gözlerinde Saklı Evren

Annemin gözlerinde bir dünya var,
Baktıkça huzur dolu, uçsuz bucaksız.
Her bir damlası sanki bir yıldız parıltısı,
Düşlerime ışık saçan, sonsuz bir deniz.

O gözler ki bana masallar anlatır,
Her bir sözcükte sevgiyle yoğrulur.
Öyle derin, öyle sessiz, öyle bilgece,
Kalbimde yankılanan tatlı bir esinti gibi.

Çocukken saklandığım güvenli liman,
Her bakışıyla beni sarar, korur.
O derin bakışlar ki umutla dolu,
Yolumu aydınlatan kutup yıldızı olur.

Ah, annemin gözleri, bir şiir gibi,
Her dizesi hayata dair bir öğüt.
Sevgiyle bakarken onlara, anlarım ki,
Bu dünyada en değerli hazine, annemin gözleri.

Yitip Giden Çocuk Gülüşleri

Fırtınaların Sessizliğinde Annemin Kucağı

Benzer Konular

Annemin Gözlerinde Saklı Evren Bir sabah, gün doğarken baktım, Annemin gözlerinde saklıydı bir alem, Yıldızlar gibi parlayan umutlar, Her bakışında sevgiyle dolu bir cihan. Her damla yaş, bir hikaye anlatır, Gözlerinde geçmişin izleri saklı, Sevinçler, hüzünler iç içe geçmiş, Annemin gözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Annemin Gözlerinde Saklı Evren Bir bakış yetmez mi, gönül topraklarına, Yeşerir sevgiyle, umut dolu bahçeler. Anne gözlerinde, meleklerin kanatları, Gökyüzü mavi, bulutlar beyaz, neşeler. Düşer bakışlar, yıldızlar gibi geceye, Anne sıcaklığında, ısınır üşüyen kalpler. Her damla gözyaşı, birer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Gözlerinde Saklı Derin Mavilikler Annemin gözlerinde bir deniz var, Baktıkça ruhumu saran o derinlik. Her dalgası, içimde bir iz bırakır, Sevgiyle dolu, masum bir dirilik. O gözler ki bana huzuru fısıldar, Fırtınalar kopsa da kalbim sükûnetle. Her bakışında kaybolur karanlıklar, Aydınlanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Gözlerinde Saklı Düşler Annemin gözlerinde saklı bir dünya, Umudun ışığıyla dolu rüya. Her bakışında sevgiyle dokunur, Karanlık gecemize yıldız olur. O gözlerdir beni hayata bağlayan, Her zorlukta yanımda dağlayan. Bir deniz misali derin ve mavi, Annemin sevgisi hiç sönmez ahi. Hayaller kurar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Annemin Gözlerinde Gizli Yıldızlar Bir evren saklıdır annemin gözlerinde, Yıldız tozlarıyla dolu, masmavi derinlikte. Her bir bakışında sevgiyle parlar, Kalbimin karanlık gecesine ışık saçar. Gözlerinde anılar, hatıralar denizi, Kayıp çocukluk günlerim, sessiz ve sinsi. Her bir damlası umut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.192
  2. Mesajlar

1. 1.678.893
  3. Kullanıcılar

1. 31.787
  4. Son üye

Geri