Greenways lastik nedir?
Greenways : Cebinizi Düşünen Uzun Ömürlü Lastik. Cebİnİzİ Düşünen Uzun Ömürlü Lastİk Lassa Greenways Greenways, Lassa sağlamlığından ödün vermeden, daha uzun yol almanızı sağlar. Siz de uzun ömürlü Greenways’i tercih edin, hem tasarruf yapın, hem yola sağlam çıkın. tasarruf sağlıyor.Lastik Üretim Yılı Önemli mi?
Eğer lastik 2 yıl önce üretilmiş ve doğru şekilde saklanmış ise, doğru kullanım ile 8 yıllık daha ömrü var demektir. Ülkemizde araç altında lastiklerin 3-5 yıl kullanıldığını dikkate alırsak, bayilerden lastik alırken 5 yıldan daha eski üretim tarihi olan lastikleri almamaya özen gösteriniz.Hıfly lastik ne malı?
Hifly, 2007 yılında kurulan Unicorn Tire Corporation bünyesindeki lastik markasıdır. Unicorn Tire Corporation Amerika merkezli bir şirkettir. Ürünlerini Endonezya’da üretmektedir.
6 yıllık lastik alınır mı?
Araç lastiklerinin kullanım ömrü montaj işleminden itibaren 4-6 yıl arasındadır. Elbette bu değerler, kullanım ile de doğrudan orantılıdır. Lastik diş derinliği gibi faktörler elverişli olduğu sürece lastiklerinizi 6 yıla kadar gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Bir lastik ortalama kaç km gider?
Belirlenmiş olan koşullarda binek araçların lastiklerinin kullanılması, herhangi bir darbe almamış olmasıyla 50 bin ila 80 bin kilometre arasında lastik ömründen bahsetmek mümkün.Lassa greenways yaz lastiği mi?
Bu açıdan Lassa Greenways 4 mevsim lastikler tercih edilebilir ve yaz ya da kış fark etmeden rahatça kullanılabilir.Lassa greenways hangi mevsim?
Lassa’nın yaz aylarında ve ülkemizin sıcak kesimlerinde bulunan sürücülerin ihtiyaçları için ürettiği en bilinen binek araçlar için yaz lastiği modelleri Lassa Driveways, Driveways Sport, İmpetus Revo ve Greenways yaz lastiği modelleridir.
Lastik Üretim Yılı neden önemli?
Lastiğin araca takıldığı tarih önemlidir. Lastiğin araca takıldığı tarihten 5 yıl sonra lastiğin ömründen dolayı eskidiğini söyleyebiliriz. Depodan takılan 2 yıl eski lastiği araca takmak lastiğin ömründen 2 yıl gittiği anlamına gelmemektedir. Bu nedenle lastiklerin araca takıldığı tarih önemlidir.
Hifly lastik nerede üretiliyor? Hifly lastik üretim yeri, Amerika’dır.