Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

By AvALeoN

GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER

Teşekkürler @By AvALeoN açığın konu çok çok öneme taşımaktadır .! Burada ve ilk formumuzda bu gibi durumları öncelikle takip önemlidir buraya yeni gelen daha 1... yada 3 sorusunda yan panel isteyenler başka forumlardan gelen AJAN tipli kişiler onları ip adreslerinden takip ediyoruz (şimdilik kendilerini banlamıyoruz) isterizki kendi istekleri doğrusunda yaptıklarını anlarlar. Sizlerin onca uğraşımlarına saygı duymamak mümkün değil .LÜTFEN YÖNETİMDE OLAN ARKADAŞLARIM KONUYU TAKİP ETSİNLER .Sevgiler Kolay gelsin

değerli hocam..

Max-Usa

bende işte bu konulardan dolayı ..önlem alınmalı diyorum..
premium üyelerimiz zarar görmektedir..önceliğimiz , onlar..

@By AvALeoN ilgine çok teşekkür ederim dikkatli ve sabırlı duruşuna .Seni ve tüm yönetimdeki arkadaşlarıma kolay gelsin .Sevgiler

tamamdır usta haklısın

değerli ustam

sinan31

değerli desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim..

ustalarım değişeni varmıdır

premium bölümünden devam ediliyor..
yöneticim sordugum dns versenizde daha sonra premiuma geceriz tşk

sorduğunuz dns off-line
on-line ve vpn siz var ama...
burdan paylaşım olmayacak..

p
sorduğunuz dns off-line
on-line ve vpn siz var ama...
burdan paylaşım olmayacak..
peki tşk ederim

Merhaba siz sevgili üyelerimizin dikkatine...! Dns yan panel istekleriniz burada olan değerli usta arkadaşlarım size yardımcı olacaktır .Şu şekilde : Paylaşımı olan,paylaşımdan yararlanan siz üyelerimiz Dns yada yan panel konusunda bundan sonra puan konusu uygulanacaktır.
1: Dns yada yan panel konusunda zaten arkadaşlarım deneyerek paylaşım yapmaktalar (O an itibari ile devem eden zamanda uygulama cevap vermeyebilir bir garantisi ASLA YOKTUR )
2:Yardım alan üyeler sırf teşekkür ile bundan sonra forumlarımızda YARDIM ALAMAYACAKTIR.!
3: Üye detaylarından ve paylaşımlarından like takip edilecek Belli kişi yada kişiler öyle kendine Müslüman OLAMAYACAKTIR.
4:Yardım alan kişi yada kişiler Taramalarında çalışan linkleri paylaşacaktır.(Kendi taramalarında tarama çokluğu kendine aittir)
5:Yardım alan üye yada üyeler aksi durumda yardım alamayacktır.
6:Burda yer alan bilgi,Link HİÇ BİR ŞEKİLDE BAŞKA FORUM YADA SİTELERDE TELEGRAMDA PAYALAŞIMA YASAKTIR aksi durumda tespitinde (Ki tespit edeilecek )Uyarılmadan Forumlarımızdan BANLANACAKTIR.!
Tüm üyelerimize duyurulur.
KONUYU KAPATAN (Kiiltleyen sevgili kardeşim ustam @By AvALeoN )Konuyu tekrardan açacaktır .konu başlığı Ona aittir.Teşekkürler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri