Modoratör
New member
Güral Porselen kime ait?
Güral Porselen, Kütahya'da faaliyet gösteren firma. İsmet Güral ailesinin malıdır. Yaklaşık olarak 3000 kişiye istihdam sağlamaktadır. Güral porselen yurt içi ve yurt dışına da satış yapmaktadır.Hediye Güral Gür eşi kimdir?
Hediye Güral Gür, 'Lassa VI Challenge'de mücadele eden eşi Özgür Gür'ü izlerken korku ve heyecan dolu dakikalar yaşadıGürallar neden ayrıldı?
Gürallar neden ayrıldı?Rıza Güral'ın kızı ve Güral ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Argat; geleneksel yapılardan önüne düşen taşları temizleyerek ilerlemek zorunda kalmış bir işkadını. Aile bir yandan toplam pastayı büyütme mücadelesi verirken, öte yandan ailede hisselerin ayrılması sürecini tamamlıyor.
NG holding kimin?
Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir.Güral Ailesi Kimdir?
Erkan Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Başkanı ve Kütahya Porselen'in sahibi Nafi Güral'ın oğlu. Ali Güral ise, Güral Porselen Yönetim Kurulu üyesi, Güral Porselen'in sahibi İsmet Güral'ın oğlu.Nafi Güral ın kaç çocuğu var?
Nafi Güral ın kaç çocuğu var?Nafi Güral'ın kızları Sema Güral Sürmeli, Hediye Güral, Gülden Güral ve oğlu Erkan Güral, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi isimli şirketle büyüme kararı aldı.
Sema Güral Sürmeli eşi kimdir?
Gecede NG Kurucu Başkanı Nafi Güral eve eşi Gülsüm Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve eşi Yelda Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve eşi Onur Sürmeli, NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, NG Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Güral davetlilere ev sahipliği …Sevim Güral Olgun kimdir?
Sevim Gural olgun – Yönetim Kurulu Başkanı – Boliş plastik ve Kimya Sanayi | LinkedIn.Gürallar kim?
Gürallar kim?Güral Şirketler Grubu, merkezi Kütahya'da bulunan şirketler topluluğu. Başta porselen, seramik üretimi olmak üzere madencilik, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösterir. 2004 yılında Kütahya'da kurulu bulunan aile şirketinin üçe bölünmesi sonucu İsmet Gürala geçen şirketlerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur.
Ali Güral kaç yaşında?
NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral (51) ve Güral Porselen Yönetim Kurulu üyesi Ali Güral'ın (41) Instagram'da tartıştı.NG Hotel Kemer sahibi kimdir?
Sektörün önde gelen markalarından biri olan NG Hotels, NG Tasarım Otelcilik ve Turizm A.Ş'ye aittir. Şirketin merkezi Kütahya merkez ilçe olarak görülüyor. Resmi belgelere göre şirketin sahipleri ve ortakları şöyle: Hediye Güral Gür, Erkan Güral, Semra Güral Sürmeli ve Gülden Güral olarak görülüyor.Gülden Güral kimdir?
Gülden Güral kimdir?Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Gülden Güral.
Nafi Güral kiminle evli?
Gürallar aslen nereli?
Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya'da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü'nden mezun olduktan sonra, aile şirketlerinde iş hayatına atıldı.Sema gural kimdir?
Sema gural kimdir?1975 Kütahya doğumludur. 1996 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nü bitirdi. 1999 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisansını üstün başarı derecesi ile tamamladı.