Son Konular

Gurbetin Sessiz Çığlıkları

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.501
Gurbetin Sessiz Çığlıkları

Yıllar geçti sensiz, gözlerim yolda,
Her gün bir yaprak daha düşer solda.
Gönlümde hasret, dilimde dua,
Gurbetin sessiz çığlıklarıyla.

Sıcacık ellerin, gözümde tüter,
Bir selamın, kalbime ateş düşürür.
Zaman akar, yollar hiç bitmez,
Gurbet eller, beni sana yetmez.

Her sabah umutla uyanan hayaller,
Geceyi yalnızlıkla son bulurlar.
Köyümde bir bahar, içimde kışlar,
Gurbetin damarında kanayan yaralar.

Bir gün dönerim diye beklerim hep,
Yollar uzun, fakat adımlar çetrefil.
Gözlerim ufukta, duam seninle,
Gurbet ellerde bölünen yıllarla...

Yılların Unutulmaz Fısıltısı

Zamana Fısıldayan Anılar

Benzer Konular

Gurbetin Sessiz Çığlıkları İlkbahar kokusu uzaklarda kalmış, Gözlerim hasretle yollara dalmış. Kalbimde bir ince sızı, derman arar, Bu gurbet diyarında, zaman yavaş akar. Geceler yıldızsız, ay ise küskün, Bir ninni gibi fısıldar yel, sessiz ve hüzün. Kalp atışlarım yankılanır boş duvarlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gurbetin Sessiz Çığlıkları Bir başıma kaldım gurbet ellerinde, Yüreğimde sessiz bir çığlık yükselir, Zaman akar, hatıralar serilir önümde, Hasretle dolu kalbim, kederle erir. Gözlerim dalar uzaklara, mazide, Bir resim, bir ses, döner durur içimde, Gurbet, yalnızlıkla örer derin...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Gurbetin Sessiz Feryadı Bir başıma kaldım, koca diyarlarda, Yürek hasret, gözler dolu bu çâre, Her akşam yıldızlar hüzünle parlar da, Sesini duyarım rüyalarımda bi' çare. Ellerim titrer, mektuplar kanar, Gönlümde bir kuş var, kanadı kırık, Gözlerim ufukta, gözlerin arar, Her akşam gurbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Gecenin karanlığında, Yıldızlar bile yorgun, Uyku tutmaz gözlerimi, Gurbet elde yalnızdım. Rüzgarın esintisiyle, Taşır beni uzak diyarına, Her bir nefeste özlemin, Kalbime çığlık atar. Geceler bitmez, Gözlerimde hasret var, Bir rüya düşlerimde, Sevda dolu yollar. Sabahı beklerim, Belki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Zamanın Sessiz Çığlıkları Bir akşamüstü, gün batarken, Gönlümde bir rüzgar eser hafifçe. Her nefeste yeniden doğar umutlar, Hayatın harmanında kaybolur gece. Gözlerim dolu, bir damla yaş, Kalbimde yankılanır eski bir nağme. İçimde beliren hüzün, sevinçle karışık, Bir tebessüm, anılardan...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.280.962
  2. Mesajlar

1. 1.678.207
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri