Hangi kategoride kullanabileceğiniz en iyi sloganlar var?
Ayrıca sloganları belli kategoriye ayırmış olsam da hepsini okumanızı tavsiye ederim. Bazıları diğer kategoride de kullanılabilecek sloganlar. Ya da biraz farklılıkla istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Artık aklıma gelenler ne kadar güzel sloganlar ne kadar en iyi sloganlar olur, bilemiyorum.
Hangi markaların sloganları var?
Hangi markaların sloganları var?
Ne konuda nasıl bir siteniz olduğunu, ne için slogan aradığınızı bilemediğim için; gelişigüzel slogan sözler i olacak benimkisi. Ya da kendi bloguma özel. Önce buraya bilindik markaların sloganları yazıp daha sonra kendi bulduğum sloganları ekleyeceğim. Yazdıklarımdan yola çıkarak kendi markanıza ya da sitenize göre uyarlamaya çalışabilirsiniz.
Hangi markaların sloganlarını okumanızı tavsiye ediyorum?
Hangi markaların sloganlarını okumanızı tavsiye ediyorum?
Önce buraya bilindik markaların sloganları yazıp daha sonra kendi bulduğum sloganları ekleyeceğim. Yazdıklarımdan yola çıkarak kendi markanıza ya da sitenize göre uyarlamaya çalışabilirsiniz. Ayrıca sloganları belli kategoriye ayırmış olsam da hepsini okumanızı tavsiye ederim.
Peki ne kadar güzel sloganlar var?
Ya da biraz farklılıkla istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Artık aklıma gelenler ne kadar güzel sloganlar ne kadar en iyi sloganlar olur, bilemiyorum. Elimden geldiğince bulduğum slogan fikirlerini yazmaya çalışacağım. Belki sizlere ilham olur yazdıklarım. Mutfakta biri mi var?
En iyi slogan Markanın adı ve logosu?
En iyi slogan Markanın adı ve logosu?
"Perakende de markanın adı ve logosu kadar sloganı da çok önemlidir. En iyi slogan markanın aklımızda kalmasını ve onu kolay hatırlamamızı sağlar. Aslında logo ile birlikte kullanılan özlü sözdür. Akıllarda yer eden en iyi slogan; sade ve etkileyici, güven veren, iddialı, olumlu, uyumlu ve kafiyeli olmalıdır.