Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Hatay'da kafeye gelenler cam kapıyı fark etmeyerek çarptı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Hatay'da kafeye gelenler cam kapıyı fark etmeyerek çarptı

İskenderun ilçesinde bulunan bir işletmeye gelen müşterilerin cam kapıyı fark etmeyerek çarptıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Sık sık yaşanan cam kazalarına tanıklık eden işletme çalışanı Eda Saraç, "Artık biz de ne yapacağımızı şaşırdık" dedi.

6911b23336716392__w1200xh900.jpg

6911b238c4108169__w1200xh670.jpg

Hatay'ın İskenderun ilçesi Savaş Mahallesi'nde geçtiğimiz haftalarda açılan bir işletmede sık sık temizlenen camlar, aralıklarla kazaya neden oldu.

Camı fark etmeyerek çarpan müşterilerin o anları kameraya yansıdı.

ÇALIŞANLAR DA ŞAŞIRDI

Kısa sürede benzer olayların yaşanması işletme çalışanlarını da şaşırttı.

KAMERALARA YANSIDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; müşterilerin cam kapıyı fark etmeyip çarptıkları, çalışanların ise durumu gülerek karşıladığı anlar yer aldı.

İşletme yetkilileri, yaşananların ardından cam kapının önüne uyarı etiketi yapıştırarak benzer kazaların önüne geçmeyi planladıklarını belirtti.

"NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK"

İşletmede çalışan 21 yaşındaki Eda Saraç, cam kazalarının sıklıkla yaşandığını belirterek,"Açılıştan bir gün sonra bir bayan gelip cama çarptı. Ertesi gün üç kişi art arda aynı yere çarptı. Bir bayan kapıyı açtı sandım, içeri girecek diye 'hoş geldiniz' demek istedim ama bir anda geri döndü. Sonra bir ses duyduk, bu kez bir kurye çarpmış. 'Kapı orada değil miydi' dedi. O an gülmemek elde değildi ama önce iyi olup olmadığını sordum. Dörtlü kız grubumuz vardı, onlar da cama çarptı. Artık biz de ne yapacağımızı şaşırdık."ifadelerini kullandı.

1. Konular

1. 1.284.025
  2. Mesajlar

1. 1.687.121
  3. Kullanıcılar

1. 32.589
  4. Son üye

Geri
Üst Alt