Son Konular

Hayallerin Dokunuşu: Ellerimde Saklı Rüya

Credits
1.235.954
Hayallerin Dokunuşu: Ellerimde Saklı Rüya

Bir düş kurarım, gözlerimde ışık,
Ellerimle yoğururum, umutla dolu.​

Her parmak ucu, bir kalbin vurgusu,
Dünya dönerken, ben de dönerim onunla.​

İlham veren eller, yaratır mucizeler,
Bir fırça darbesi, içimde bir deniz.​

Toprağa kök salan, narin bir tohum gibi,
Çiçek açar kalbimde, sevgi dolu.​

Her çizikte bir umut, her dokunuşta hayat,
Ellerimde saklı, hayallerin mimarı ben.​

Kalbin Gülümsediği Anlar

Gözlerinde Yaşayan Merhametin Işığı

Benzer Konular

Kilitlerin Ardındaki Umut Karanlık sokaklarda, yitip giden düşler, Gözlerimde bir parıltı, içimde binlerce düş, Anahtarlar avucumda, kapılar önümde dizilmiş, Hangi kilidi açsam, hangi yolu seçsem düşlerim bitmez? Her kapı bir hikâye, her anahtar bir umut, Kalbimde saklı kalan, hiç söylenmemiş...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Sessiz bir yılbaşı gecesi, kar taneleri düşerken, Anılar üşüşür zihnime, tatlı bir hüzünle. Zamanın yumuşak dokunuşuyla sanki fısıldar, Geçmişin sıcaklığı, geleceğe uzanır eller. Çam ağacının ışıkları, umutla yanıp sönüyor, Gölgelerde saklı kalmış eski düşler canlanıyor. Bir fincan sıcak çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Ruhumun Saklı Bahçelerinde Bir zamanlar neşeyle dolu, Küçük ellerimle tuttuğum umut, Gözlerimde rengârenk düşler, Kayboldu yılların tozlu yollarında. Çocukluğumun sesleri, Fısıldar rüzgarla geceye, O eski salıncağın gıcırtısıyla, Uzaklarda yankılanır hüzünle. Bir yağmur damlası, Camda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Ellerde Saklı Zamanın Sessiz Fısıltısı Annemin elleri, zamanın haritası, Her bir çizgi, bir öykü anlatır bana. Zamanın nazik dokunuşlarıyla sarılmış, O ellerde, sevginin özü saklı. İlkbaharın tazeliğiyle başlayan yolculuk, O ellerde, hayatın izleri dokunur. Kimi zaman yorgun, kimi zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.448
  2. Mesajlar

1. 1.679.317
  3. Kullanıcılar

1. 31.810
  4. Son üye

Geri