Son Konular

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, İstanbul'daki sağlık ve eğitim yatırımlarını değerlendirdi.

Credits
1.230.370
white.jpg

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, İstanbul'daki kamu hastanelerinin güçlendirilmesi ve deprem bölgesindeki eğitim yatırımları için önemli bir adım attı. İslam Kalkınma Bankası ile 740 milyon dolarlık finansman anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Bu anlaşma, Türkiye'nin sağlık ve eğitim alanındaki projelerine destek olacak. Bakan Şimşek, yaptığı açıklamada bu anlaşmanın ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Bu gelişme, Türkiye'nin sağlık ve eğitim sektöründeki büyüme hedeflerine ulaşmasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kocaeli'de Orman Yangını: 4 Kişi Dumandan Etkilendi

Benzer Konular

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İslam Kalkınma Bankası ile dev bir anlaşmaya imza attı! Bakan Şimşek, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruyla heyecan verici bir gelişmeyi paylaştı. İslam Kalkınma Bankası ile gerçekleştirilen finansman anlaşması kapsamında 740 milyon dolarlık kaynak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
HAZİNE ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Küresel mal ticaretine ilişkin belirsizliklerin yoğunlaştığı bu dönemde hizmet ihracatındaki güçlü performansımız cari dengeyi destekliyor" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ödemeler dengesi istatistiklerine ilişkin sosyal medya hesabından...
Cevaplar
1
Görüntüleme
15
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomi programı sayesinde Türkiyenin dayanıklılığı ve şoklara karşı direncinin önemli ölçüde arttığını, sürdürülebilir cari dengede de kayda değer kazanımlar sağlandığını bildirerek, "Sürdürülebilir yüksek büyüme ve kalıcı refah artışı için sağlam bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
23
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, piyasaların sağlıklı işleyişi için gereken her şeyin yapıldığını bildirdi. Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten son dakika açıklamalar geldi. Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda piyasalardaki gelişmeleri değerlendirerek, şunları kaydetti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Bakan Şimşek, Washington'da düzenlenen G20 IMF ve Dünya Bankası toplantılarında olduğunu ve bu nedenle foruma katılamadığını söyledi. Palandöken ekonomi formunun hayata geçmesinde emeği geçen herkesi tebrik eden Şimşek, "Bu Forum küresel ekonomide Ticaret savaşlarının tetiklediği yüksek bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
31
  1. Konular

1. 1.281.140
  2. Mesajlar

1. 1.678.835
  3. Kullanıcılar

1. 31.783
  4. Son üye

Geri