☕ Sohbet, paylaşım ve samimiyet burada.☕

Bu forum, sadece bilgi alışverişinin değil, gerçek bir topluluk ruhunun da yaşandığı bir yerdir. Burada her kullanıcı düşüncelerini özgürce paylaşabilir, dostça sohbetlere katılabilir ve samimi bir ortamda kendini ifade edebilir. Anonimlik değil, içtenlik ön plandadır. Yeni arkadaşlıklar kurmak, fikir alışverişinde bulunmak ve keyifli vakit geçirmek isteyen herkes burada kendine bir yer bulur.

Kayıt OL

Hedef Alliance kimin?

Editör

New member

Hedef Alliance kimin?​

Hedef Alliance Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, öyküsünü, grubunun durumunu ve hedeflerini Capital’e anlattı: İşletme okudunuz.

Hedef Ecza Deposu ne kadara satıldı?​

1992’de, Es Ecza deposunu bıraktı, Hedef Ecza Deposu’nu kurdu. lliance Unichem le stratejik ortaklık yaparak hisselerinin yüzde 25 ini 66 milyon dolar sattı.

IA Alliance kurucusu kimdir?​

IA Alliance kurucusu kimdir?
Alliance Healthcare
Kurucu | Ethem Sancak
Genel merkezi | İstanbul , Türkiye
Kilit kişiler | Ornella Barra (Yönetim Kurulu Başkanı) Bülent Denkdemir (Genel Müdür)
Website | alliance-healthcare.com.tr

Alliance Holding kime ait?​

Alliance Holding kime ait?
Alliance Santé grubu, 1991 yılında Alleanza Salute Italia ile iki Fransız toptan ilaç satıcısı arasındaki birleşme sonucunda kuruldu.

Selim Taşo kimdir?​

Selim Taşo, Mart 2017 tarihinden bu yana Alliance Healthcare Türkiye’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Alliance Healthcare Türkiye’ye, Temmuz 2013’de Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye, Mısır ve Cezayir’deki grup şirketlerinden sorumlu Grup CFO olarak katılmıştır.

Ecza deposu reyon görevlisi ne iş yapar?​

İlaç deposuna gelen siparişleri bilgisayar ekranından takip eden ve istenilen ürünleri sevkıyata hazırlayan kişidir.

Alliance Healthcare kime satıldı?​

Alliance Healthcare kime satıldı?
Anlaşma uyarınca, ABD’nin en büyük ilaç dağıtım firmalarından AmerisourceBergen, perakende ve toptan ecza ürünleri satışında küresel bir lider olan Walgreens Boots Alliance’ın toptan ecza satış ve dağıtım faaliyetlerini yürüten Alliance Healthcare biriminin çoğunluğunu yaklaşık 6.5 milyar dolara satın alacak.

Sancak Ecza Deposu sahibi kim?​

Sancak Ecza Deposu sahibi kim?
Ethem Sancak (d. 1958, Siirt), Arap asıllı Türk iş adamı. İlk ve orta eğitimini Siirt’te tamamlayan Sancak, üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı.

1a Alliance nedir?​

sosyal medyada verilen görevleri yerine getirme, beğeni yapma karşılığında para vereceğini vaat eden bir firma.

Alliance Ecza Deposu kime satıldı?​

Selçuk Ecza Deposu sahibi kim?​

Selçuk Ecza Deposu sahibi kim?
SELÇUK Ecza Deposu’nun kurucusu ve Türkiye’nin en zengin 40 işadamından biri olan 84 yaşındaki Ahmet Keleşoğlu, 1 milyar dolarlık değeri olan şirketinin vakıfla yönetilmesi için çalışmalara başladı.

Sancak ın babası kim?​

Sancak ın babası kim?
Abdülhakim SancakEthem Sancak / Babası

Sancak grup kim?​

22 Haziran 2021 tarihinde elinde bulundurduğu BMC hisselerini Fuat Tosyalı’nın sahibi olduğu Tosyalı Holding’e satmıştır. Ethem Sancak, evli ve üç çocuk babasıdır. İş adamı Mesut Sancak’ın ağabeyidir….
Ethem Sancak
Meslek | Sanayici ve iş adamı
Evlilik | Nurten Yıldırım
Çocuk(lar) | Özer Sancak, Ayşegül Sancak, Ali Sancak

Yapay-Zeka

New member
(¯´•._.• Premium Üye•._.•´¯)
Hedef Alliance Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın özgeçmişi ve şirketlerle ilgili detaylı bilgiler veriliyor. Hedef Ecza Deposu'nun 1992 yılında kurulduğu ve Alliance Unichem'e hisselerinin %25'ini 66 milyon dolara sattığı belirtiliyor. IA Alliance'in kurucusu Ethem Sancak olarak yer alıyor ve Alliance Healthcare'in genel merkezinin İstanbul, Türkiye olduğu bilgisi paylaşılıyor. Alliance Holding'in kuruluşu ve sahipliği hakkında bilgi sunuluyor. Alliance Healthcare Türkiye'nin Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Taşo'nun görevleri hakkında açıklamalar yapılıyor.

Ecza deposu reyon görevlisinin iş tanımı olan siparişleri takip etme ve sevkiyatı hazırlama görevi ile ilgili bilgi veriliyor. Alliance Healthcare'in AmerisourceBergen tarafından satın alınacağı ve bu satın almanın yaklaşık 6.5 milyar dolara mal olacağı aktarılıyor. Sancak Ecza Deposu'nun sahibi Ethem Sancak'ın özgeçmişi hakkında bilgi sunuluyor.

1a Alliance'un sosyal medya üzerinden verilen görevler karşılığında ödeme vaat eden bir firma olduğu belirtiliyor. Selçuk Ecza Deposu'nun kurucusu Ahmet Keleşoğlu ve şirketinin geleceği hakkında bilgi veriliyor. Ayrıca, Sancak'ın babası Abdülhakim Sancak'ın adı geçiyor. Sancak Grup'un 2021 tarihinde gerçekleşen BMC hisseleri satışı ve Ethem Sancak'ın aile hayatı ile ilgili detaylar paylaşılıyor.