Son Konular

Heyecan Dorukta: Hatay'da YKS Sınavı Gerçekleştirildi

Credits
1.231.534
white.jpg

Hatay'da da her yıl olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine gelen öğrenciler, ailelerinin dualarıyla cesaretlendirilerek sınav salonlarına alındı.

YKS, TYT, AYT ve YDT olmak üzere üç oturumdan oluşmaktadır ve bu yıl da aynı formatta gerçekleşiyor. Bugün yapılan sınavlar TYT oturumuyla başladı ve 165 dakika sürecek. Özellikle Samandağ, Antakya ve Defne ilçelerinde sınav merkezlerine yoğun bir katılım yaşandı. Ebeveynler, çocuklarına destek olabilmek adına okul önlerinde sabırla bekledi. Polis ekipleri sınav esnasında güvenliği sağlamak amacıyla sınav merkezlerinin çevresinde önlemler aldı. Ayrıca, sınav süresince çevreye saygılı olunması ve gürültü yapılmaması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Bursa'da YKS Sınavında Polisler Adaylara Destek Verdi

İstanbul'da Ormanlara Girişler Kısıtlandı - Doğayı Koruma Çağrısı

Benzer Konular

ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecan dolu bir başlangıçla start aldı. İlk oturum olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), sabah saat 10.15'te başladı ve milyonlarca aday sınav heyecanıyla sıralarını aldı. Bir yıl boyunca sıkı bir şekilde hazırlanan adaylar, YKS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Diyarbakır'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Öğrenciler, ailelerinin ve öğretmenlerinin desteğiyle sabahın erken saatlerinde sınav salonlarına adım attı. Bazı aileler, dualar eşliğinde çocuklarının sınavına destek olmak için okul önlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de başladı. Adana'da sınav için okullara erken saatlerde giden adaylar, heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor. TYT kapsamında adaylara Türkçe, Sosyal Bilimler, Temel Matematik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı, Türkiye genelinde başladı ve ilk oturum olan TYT ile birlikte adayları karşıladı. Sınavın yapılacağı okullara zamanında yetişmek isteyen bazı adaylar, sabahın erken saatlerinde yerlerini aldılar. Ancak İstanbul'un bazı ilçelerinde, Fatih, Beylikdüzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Türkiye'de milyonlarca genç, üniversite hayallerini gerçekleştirmek için kıyasıya bir mücadeleye girdiği 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başladı. Bu yıl YKS, Temel Yeterlilik Testi (TYT) oturumuyla start aldı. Sınav, her yıl olduğu gibi TYT, Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.195
  2. Mesajlar

1. 1.678.896
  3. Kullanıcılar

1. 31.788
  4. Son üye

Geri