Son Konular

Hollanda, Ukrayna'ya 175 Milyon Euro'luk Askeri Destek Sağlıyor

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
white.jpg

Hollanda Savunma Bakanı Ruben Brekelmans, Ukrayna'ya 175 milyon euro değerindeki yeni askeri yardım paketini duyurdu. Bu yardım paketi, radar sistemleri, insansız araçlar ve İHA'lar gibi ekipmanların yanı sıra Ukraynalı şirketlerle yapılan İHA üretimi sözleşmelerini içeriyor.

Bu askeri yardım paketinin duyurulduğu gün, NATO'nun Lahey'deki yıllık zirvesi de başladı. Ayrıca, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Hollanda Başbakanı Dick Schoof ile Lahey'de bir araya geldi.

Hollanda, Ukrayna'ya yapacağı askeri yardım paketi ile dikkatleri üzerine çekti. Radar sistemleri, insansız araçlar ve İHA'lar gibi ekipmanların yanı sıra Ukraynalı şirketlerle yapılan İHA üretimi sözleşmeleri, paketin içeriğini oluşturuyor.

NATO'nun Lahey'deki yıllık zirvesinin açılışında duyurulan askeri yardım paketi, Ukrayna'nın savunma kapasitesine önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor. Ayrıca, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'in Hollanda Başbakanı Dick Schoof ile yaptığı görüşme de önemli gelişmelerin habercisi olabilir.

Bakan Işıkhan'dan Kamuda Sendikalaşma Oranındaki Artış Açıklaması

"Kerem Aktürkoğlu: Benfica - Bayern Münih Maçında Formada Olacak mı?"

1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.215
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri
Üst Alt