- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 6.665
- Meslek
- Webmaster
HPV e6e7 nedir?
Bu mRNA'nın tespit edilmesi,viral E6/E7-DNA'nın konak hücre genoma entegre edildiğinin göstergesidir. E6/E7-mRNA, bir hücre değişimi belirtisidir ve bu nedenle servikal karsinomların oluşumu ile ilişkilidir. HPV E6/E7-mRNA incelemeleri şu durumlarda endikedir: Pap IIW, Pap III veya Pap IIID sitolojik bulgularında.
Aldara krem ne işe yarıyor?
ALDARA sadece sağlıklı bir bağışıklık sistemine sahip olan hastalardaki yüz ve saçlı deri üzerindeki düz aktinik keratozda kullanılır.
Genital bölgede et parçası nedir kadın?
Genital bölgede et parçası nedir kadın?
Endometriyal polip (rahim polipleri), ve servikal polip (rahim ağzı polipleri) rahim iç tabakasında veya rahim ağzında bulunan ve genellikle bu dokulardan kaynak alan ve selim tabiatlı olduğu kabul edilen "et parçası" oluşumları olarak tarif edilebilir.
HPV latent kalır mı?
Başlangıçta HPV DNA'sı yalnızca bazal epitel tabakasındadır, yani latent dönemde kalır. Genellikle temastan sonra en az altı hafta içerisinde belirgin hale gelebilir bazen tespit edilmeden yıllarca kalabilir. Bu durum hem yüksek riskli hem de düşük riskli tipler için geçerlidir .
Aldara krem kesin çözüm mü?
Eşimin penisinde siğiller vardı, Aldara krem kullandı ve tamamen yok oldular. kabarcıklar oluştu. Bununla birlikte siğiller kısa sürede yok oldular. Bu kremi bir hafta boyunca her gün kullandım, hiçbir yan etkisi olmadı ve siğiller artık tamamen gitti!
Makatta et beni nasıl geçer?
Makatta et beni nasıl geçer?
Çeşitli cihazla yardımı ile makat siğili olan bölgenin yakılması yada dondurulması sık kullanılan tedavilerden birkaçıdır. İmiquimod adı verilen etken maddeli ilaç yardımı ile hastaların evde tedavi olabilmeleri mümkün olabilmektedir.
HPV virüsü erkeklerde olur mu?
Çoğunlukla cinsel temas yoluyla bulaşan HPV, erkeklerde ise ağız, yutak, anüs ve penis kanseri ile genital bölgede siğillere neden oluyor. Erken teşhis ve doğru planlanan tedavi sayesinde HPV ile mücadele etmek mümkün olabiliyor.