Son Konular

HRS neyin kisaltmasi?

Modoratör

New member
Credits
0

HRS neyin kısaltması?​

"hrs" Türkçe çeviri hours (hrs) {çoğ.}

HRS Hastanesi sahibi kimdir?​

HRS Hastanesi sahibi kimdir?
Ömer ALTUN. 1969 yılında Kayseri'de doğdu. 1985 yılında Ankara Kocatepe Mimar Kemal Lisesi'nden mezun oldu.

HRS Hastanesi SGK anlaşması var mı?​

HRS Hastanesi SGK anlaşması var mı?
HRS KADIN SAĞLIĞI VE DOĞUM HASTANESİ SGK İptal edildi. Tedaviye başlayacak hastalarımız daha önceki SGK indirimlerinde yararlanacaktır. SGK İptal edildi.

Prof Dr Tarık Aksu Kimdir?​

1959 Ankara doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Ankara'da tamamladım. Tıp öğrenimimi Hacettepe Üniversitesinde aldım. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1983 yılında mezun oldum.

7 hours ne demek?​

7 hours ne demek?
Seven hours. Yedi saattir. We were wrong. We do not have seven hours until the Earth core breach.

Minute nasıl kısaltılır?​

Minute nasıl kısaltılır?
Min. [Abbreviation] İngilizce örnek cümle – Remzi Hoca.
Hru ne anlama geliyor?​
HRU açılımı Kısaltmalar Sözlüğünde. What does HRU stand for? How are you? Nasılsın?

HRÜ hangi üniversite?​

HRÜ hangi üniversite?
Harran Üniversitesi, Şanlıurfa'da bulunan devlet üniversitesidir.

Harran Üniversitesi kısaltması nasıl yazılır?​

Harran Üniversitesi kısaltması nasıl yazılır?
Menu Menu
NO | DEVLET ÜNİVERSİTESİNİN ADI | KISALTMASI
053 | HARRAN ÜNİVERSİTESİ | HRÜ
054 | HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ | MKÜ
055 | HİTİT ÜNİVERSİTESİ | HİTÜ
056 | IĞDIR ÜNİVERSİTESİ | IĞDÜ

BCS açılımı ne demek?​

Binary Compatibility Standards (BCS) {çoğul} İkili uyumluluk standartları {çoğ.}

HRÜ ne anlama gelir?​

HRÜ ne anlama gelir?

Dünyanın ilk Üniversitesi hangisi?​

Dünyanın ilk Üniversitesi hangisi?
1088'den beri eğitime ara vermemiş olması, University of Bologna'nın listemize birinci sıradan girmesinde en önemli sebep! 900 yılı aşkın tarihi, üniversiteyi hem bir eğitim kurumu hem de tarihe tanıklık etmiş bir alan haline getiriyor.

Yü hangi üniversitenin kısaltması?​

Menu Menu
NO | DEVLET ÜNİVERSİTESİNİN ADI | KISALTMASI
118 | UŞAK ÜNİVERSİTESİ | UÜ
119 | VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ | YYÜ
120 | YALOVA ÜNİVERSİTESİ | YÜ
121 | YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ | YTÜ

"HRS" kısaltması "hours" kelimesinin (saatler) kısaltmasıdır. HRS Hastanesi'nin sahibi Ömer Altun'dur. Hastanenin SGK anlaşması iptal edilmiştir. Prof. Dr. Tarık Aksu, 1959 yılında Ankara'da doğmuş, eğitimini Ankara'da almış ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. "7 hours" ifadesi "Yedi saat" anlamına gelir. "Minute" kelimesinin kısaltması "Min." olarak kullanılır. "HRU" kısaltması "How are you?" yani "Nasılsın?" anlamına gelir. HRÜ, Harran Üniversitesini ifade eder. HRÜ'nün açılımı belirtilmemiştir. Dünyanın ilk üniversitesi olarak University of Bologna gösterilmektedir. "YÜ" kısaltması ise "Yalova Üniversitesi"ni ifade eder.

Arka silecek nasil kapanir Volvo?

Manzumenin anlami nedir?

1. Konular

1. 1.261.044
  2. Mesajlar

1. 1.658.453
  3. Kullanıcılar

1. 31.210
  4. Son üye

Geri
Üst Alt