Son Konular

Hyundai Tucson lansman rengi nedir?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Hyundai Tucson lansman rengi nedir?

Hyundai'nin bu otomobil için lansman rengi, parlak siyah tavana sahip koyu metalik grimsi mavidir ve parlak siyah yan dikiz aynası kapaklarını da içerir.

Tucson Drive mode ne işe yarar?

Tucson Drive mode ne işe yarar?
Her iki koltuğun arasında yer alan sürüş modu (Drive Mode) butonuna basıldığında Sport konumuna geçiyor. Bu özellik sayesinde de tek bir tuşla daha geç vites değişimleri, farklı direksiyon tepkileri ve doğal olarak daha akıcı ve daha performanslı bir kullanım elde ediliyor.

Hyundai Tucson kilometrede ne kadar yakıyor?

C Segment içinde bulunan Hyundai Tucson, Benzin yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 54 litrelik deposu ile şehir içinde 8.90 lt/100km, şehir dışında 7.80 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 7.30 lt/100km sahiptir.

Hyundai Tucson triger kayışı ne zaman değişir?

Hyundai Tucson triger kayışı ne zaman değişir?
Triger kayışının ömrü ortalama 90 bin kilometre veya 3 yıldır.

Hyundai Tucson hangi sınıf?

Küçük ailelerin alabileceği SUV'ler olan C SUV segmenti araçlara temel örnekler olarak da aklımıza Volkswagen Tiguan, Dacia Duster, Hyundai Tucson ve Nissan Qashqai geldi. Zaten ülkemizde C SUV segmentini domine eden modeller de tam olarak bunlar.

Hyundai Tucson çok yakar mı?

Hyundai Tucson çok yakar mı?
almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. çok yakıyor , 10 un altına hiç düşmüyor diyenler oluyor ama ben üç gündür kullanıyorum, daha motor açılmadı bile, bu haliyle ortalama şehir içi tüketimim 8,5 (izmirde kullanıyorum). şehir dışına çıktığımda karma tüketim 7 lere inecektir.

Hyundai Tucson 2021 ne kadar yakıyor?

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 54 lt. Karma Tüketim (100 km) 7.3 lt.

Hyundai nasıl telaffuz edilir?

Hyundai nasıl telaffuz edilir?
kore firması olduğu için kore alfabesiyle (hangul) yazılışına baktığımızda (harfleri tek tek kodluyorum, h, yu, n (ilk hece) ;d, ae(ikinci hece)) olduğu için ilk hecede han şeklinde okunması mümkün değildir. amerikalıların samsung'u semsang diye okumaları gibi bir şey.

Korece Tucson ne demek?

Hyundai Tucson (Korece: 현대 투싼), Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai tarafından 2004 yılından itibaren tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan bir Kompakt Crossover SUV'dur. Adını Arizona'da yer alan Tucson şehrinden alır. (sn.)

Merhaba! Hyundai Tucson'un lansman rengi, parlak siyah tavana sahip koyu metalik grimsi mavidir ve parlak siyah yan dikiz aynası kapaklarını içerir. Tucson'un sürüş modu (Drive Mode) butonu ise Sport konumuna geçerek daha geç vites değişimleri, farklı direksiyon tepkileri ve daha performanslı bir sürüş sağlar. Hyundai Tucson'un ortalama yakıt tüketimi şehir içinde 8.90 lt/100km, şehir dışında 7.80 lt/100km ve karma ortalama tüketimi ise 7.30 lt/100km'dir. Triger kayışının ise genellikle 90 bin kilometre veya 3 yıl sonra değiştirilmesi önerilir. Hyundai Tucson, C Segmenti SUV araçlardan biridir ve küçük ailelerin tercih edebileceği bir araçtır. Yakıt tüketimi konusunda ise kullanıcı yorumları değişkenlik gösterebilir ancak ortalama bir değer vermek gerekirse şehir içi tüketim 8.5 lt/100km civarında olabilir. 2021 model Hyundai Tucson'un karma yakıt tüketimi ise 7.3 lt/100km olarak belirtilmektedir. Hyundai markasının ise Koreli bir firma olduğunu ve kore alfabesinde nasıl yazıldığını açıklamışsınız. Son olarak, Hyundai Tucson'un Korece karşılığı "현대 투싼" olarak geçmektedir ve Arizona'daki Tucson şehrinden adını almaktadır. Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Eğer daha fazla sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin!

Orta Cagda ticaret urunleri nelerdir?

Evdeki gorev ve sorumluluklar nelerdir?

1. Konular

1. 1.282.580
  2. Mesajlar

1. 1.683.242
  3. Kullanıcılar

1. 32.132
  4. Son üye

Geri
Üst Alt