T
theking
Guest
İki Renkli Pilav Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı arpa şehriye
1 yemek kaşığı tereyağ
3 su bardağı sıcak su
Sıvı yağ
Tuz
İki Renkli Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye sıvı yağı koyalım.
Üzerine 1 su bardağı arpa şehriye koyalım renk alana kadar kavuralım.
Sonra üzerine sıcak suyu koyalım öteki 1 su bardağı arpa şehriye koyalım tuzu tereyağını ekleyelim
Suyunu çekene kadar pişirelim.
15 dk dinlendikten sonra servis edelim afiyet olsun.
İki Renkli Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı arpa şehriye
1 yemek kaşığı tereyağ
3 su bardağı sıcak su
Sıvı yağ
Tuz
İki Renkli Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye sıvı yağı koyalım.
Üzerine 1 su bardağı arpa şehriye koyalım renk alana kadar kavuralım.
Sonra üzerine sıcak suyu koyalım öteki 1 su bardağı arpa şehriye koyalım tuzu tereyağını ekleyelim
Suyunu çekene kadar pişirelim.
15 dk dinlendikten sonra servis edelim afiyet olsun.
İki Renkli Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı