Son Konular

İlk Yardım Cantası Nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
İlk yardım cantası ne demek
İlk Yardım cantası

İlk yardım cantaları, kaza yerinde ilk yardım uygulamalarında kullanılacak aracgerecleri ile duzenlenir İlk yardım cantası, olay yerinde ilk yardım yapabilmeyi sağlar Evde, okulda, işyerinde, otomobilde yani insanın her yerde kazaya uğrayacağı duşunulerek duzenlenmiştir

S

Futbolda Hak Mahrumiyeti Nedir

S

Futbolda Penaltı Nedir

Benzer Konular

• Öneri Öneri
İlk Yardım Cantası Nedir? kısaca İlk yardım cantası nedir? İlkyardım uygulamaları icin, evde, okulda, iş yerinde, arabada, kamu alanlarında kısacası insanın bulunduğu her ortamda ilkyardım cantası bulundurmalıyız Acil durumlarda ilk yardım, her ceşit kaza ve yaralanmalarda, kazazedelerin ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
İlk yardım çantasının içinde neler var? İlk Yardım Çantasında Bulunması Gerekenler - İki adet büyük boy sargı bezi (10 cm x 3-5 m) - Bir kutu hidrofil gaz steril (10×10 cm 50’lik kutu) - Üç adet üçgen sargı - Bir adet antiseptik solüsyon (50 ml) - Bir adet flaster (2 cm x 5 m) - On adet çengelli...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
İlk yardım malzemesi nelerdir? İlkyardım çantası hazırlamak için öneriler İlk yardım çantasının anlamı nedir? İlk yardım çantası nedir: Kazaya uğrayan veya aniden hastalanan kişiye yapılacak ilk müdahale için gerekli ilaçlar olan çantadır. Bu çantanın içerisinde çeşitli ilk yardım malzemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Sporda ilk yardım Çantasinda neler bulunur? Spor İlk Yardım Çantası İlk yardım Genel malzemeleri neler olmalıdır? Seyahat İlk Yardım Çantası İlk yardım çantasında neler bulunur ne işe yarar? İlk yardım çantaları, kaza yerinde ilk yardım uygulamalarında kullanılacak araç-gereçleri ile düzenlenir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Evde ilk yardım çantasında neler olmalı? Temel ihtiyaçlar Muayenede ilk yardım çantası ağır kusur mu? Buna rağmen, araç ilk yardım çantası bulundurmak hayati bir durum olduğu unutulmamalıdır. Yani aracınızda ilk yardım çantası yoksa veya bulunmuyorsa aracınız hafif kusurlu olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.280.939
  2. Mesajlar

1. 1.678.137
  3. Kullanıcılar

1. 31.725
  4. Son üye

Geri