Modoratör
Efsanevi Üye
İlköğretim matematik öğretmenliği maaşları ne kadar?
İlköğretim Matematik Öğretmeni maaşı ortalama aylık 9939 _TL'dir. En düşük İlköğretim Matematik Öğretmeni maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 15625 _TL'dir.
İlköğretim matematik öğretmenliği kaçıncı sınıf?
İlköğretim matematik öğretmenliği kaçıncı sınıf?
İlköğretim matematik öğretmeni ilköğretim kurumlarında orta okul öğrencilerine, yani 5. 6. 7. 8. sınıf öğrencilerine matematik dersi veren kişidir.
İlköğretim matematik öğretmenliği kimlere ders verir?
İlköğretim matematik öğretmenliği kimlere ders verir?
İlköğretim matematik öğretmenleri, ilk ve orta düzeyindeki öğrencilere eğitim veren öğretmendir.
İlköğretim matematik öğretmenliği kaç kişi alıyor?
20 bin öğretmen ataması branş dağılımına bakılıdğında İlköğretim Matematik öğretmeni atama sayısının 1071 olduğu görülüyor. 15 bin öğretmen atamasında da yaklaşık olarak aynı sayıda İlköğretim Matematik öğretmeni atanması bekleniyor.
İlköğretim matematik öğretmeni lisede görev yapabilir mi?
İlköğretim matematik öğretmeni lisede görev yapabilir mi?
Bu iki bölüm kamu kurumlarında birbirinin yerine atanamazlar. Ancak özel sektörde ilköğretim matematik öğretmenliği bölümünden mezun olanlar eğitimleri gereği liselerde çalışamazken matematik öğretmenliği bölümü mezunu olanlar daha ayrıntılı eğitim aldığı için ortaokullarda çalışabilir.
İlköğretim matematik öğretmenliği Hangi bölüm?
İlköğretim matematik öğretmenliği Hangi bölüm?
İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü bir lisans programıdır ve bölümün amacı eğitim kurumlarında öğrencilere matematik dersini en iyi ve etkili şekilde öğreterek, öğrencilerin temel matematik dersi hakkında bilgili ve öğrenmiş olmasını sağlamaktır.
Ilköğretim matematik öğretmenliği dersleri nelerdir?
Dönem 1
- Eğitime Giriş (EGIT101)
- Eğitim Sosyolojisi (EGIT211)
- Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi – I (TARH101)
- İngilizce İletişim – I (ENGL151)
- Türk Dili – I (TREG113)
- Bilişim Teknolojileri (ITEC112)
- Matematiğin Temelleri – I (MATE121)
- Analiz – I (MATE127)
2021 matematik öğretmenliği kaç kişi atandı?
2021 matematik öğretmenliği kaç kişi atandı?
İlköğretim matematik öğretmenliği atama kontenjanı 3400'den 1260'a düşürülmüştür. 40 bin ek atama yapılarak bu sayı arttırılmalı; matematik öğretmenliği açığı kapatılmalıdır. Matematik derslerimizde uygulayacağımız etkinliklerimizi bile hazırlamıştık..