- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Inci akü Türk malı mı?
Akü sektöründe üretim ve satış faaliyetleri yürüten İnci GS Yuasa, İnci Holding ve GS Yuasa iştirakidir. Manisa'daki üç fabrikası ve 1.000 çalışanı ile Türkiye'nin en büyük akü üreticisi konumundadır.
Inci akü nün sahibi kim?
İnci GS Yuasa Akü
Inci akü fiyatları ne kadar?
En Popüler İnci Akü Aküler
Cihan Elbirlik kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan Cihan Elbirlik, İnci Ailesi'nin üçüncü kuşak temsilcilerinden ve otomotiv yan sanayi sektöründe önemli deneyimlere sahip. Cihan Elbirlik, İnci Holding bünyesindeki kariyerine İnci Akü CIS Bölge ve İhracat Satış Müdürü olarak başladı.
Inci akü satıldı mı?
Dünya akü devi Japon GS Yuasa ile ortaklığa imza atan İnci Akü, Türkiye'ye 200 milyon liralık yatırımın temelini attı. Şirket, yoluna "İnci GS Yuasa" adı ile devam edecek.
Mustafa Zaim kimdir?
1955 Ankara doğumlu olan Mustafa Zaim, 1979'da Boğaziçi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Zaim, iş hayatına Jantaş A.Ş.'de başladıktan sonra 1981-1983 yıllarında Wat Motor A.Ş. / İstanbul'da Genel Müdür Yardımcılığı yaptı.
İnci 72 amper akü, 634 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulur.
Inci akü ömrü ne kadardır?
Akünün normal şartlarda ömrü 5-6 yıldır.
Inci Akü Genel müdür?
Cihan Elbirlik, İnci Akü San. ve Tic. A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştır.
Mutlu Akü hangi ülkeye ait?
Mutlu Akü, 1945 yılında Mutlu Holding'e bağlı olarak kurulan Mutlu AŞ. bünyesindeki akümülatör markasıdır. İstanbul'daki tesislerinde akümülatör, kurşun türevi Sülyen ve Mürdesenk maddelerinin üretimi yapmaktadır.
Mutlu aküyü kim satın aldı?
Güney Afrikalı Metair Investments Mutlu Holding'in tamamını, Mutlu Plastik'in yüzde 45'ini satın alacak. Güney Afrika merkezli Metair Investments Mutlu Akü'nün ana hissedarı konumundaki Mutlu Holding'in yüzde 100'ünü, Mutlu Plastik'in ise yüzde 45'ini satın almayı planlıyor.
Maxion sahibi kim?
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim A.Ş. ve Maxion İnci Jant San. A.Ş. şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Zaim, bunların yanı sıra Maxion Wheels üst yönetim Danışmanlığı ve Maxion Wheels Jant Grubu Global Liderler Kurulu Üyeliği'ni de bir arada yürütüyor.