- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.719
- Meslek
- Webmaster
İngilizce konuşmak için ne yapmak gerekir?
DAHA İYİ İNGİLİZCE KONUŞABİLMEK İÇİN 5 TAVSİYE
- Ayna karşısında pratik yapın.
- Kalıpları, deyim ve ifadeleri öğrenin.
- 3. Kafanızdan çeviri yapmayın.
- Podcast dinleyin ve eğitici videolar izleyin.
- İngilizce konuşabilmek için belirli bir amaçla yurt dışına çıkın.
Bir dil ne kadar zamanda öğrenilir?
Dillerin öğrenme sürelerinin 575 saat (24 hafta) ile 2200 (88 hafta) saat arasında değiştiği görülüyor.
2 yılda ingilizce öğrenilir mi?
Kaliteli bir kursa gitmekle İngilizceyi iki yılda konuşur hale gelebilirsiniz. Evde öğrenme yöntemini seçtiğiniz takdirde bu süre birkaç yılınızı alabilir. Her dilin öğrenilme süresi bir birinden farklılık gösterir.
. . İngilizce'yi iyi konuşan okullar nelerdir?
. . İngilizce'yi iyi konuşan okullar nelerdir?
Akıllı olsanız veya olmasanız da, ya da akıl gücü noksanlığınız olsa da bir dil konuşabilirsiniz. Bu dilin sürekli etrafta olmasıyla başarılır. Ülkenizde, dilinizi sürekli duyar ve konuşursunuz. İngilizce'yi iyi konuşan birçok kişinin İngilizce eğitim veren okullarda eğitim gördüğünü fark edeceksiniz.
Neredeyse İngilizce'ye sahip olmamalısınız?
Neredeyse İngilizce'ye sahip olmamalısınız?
Sınavlardan geçmek istiyorsanız, dil bilgisi çalışmalısınız. Buna rağmen, akıcı bir İngilizce'ye sahip olmak istiyorsanız, İngilizce'yi dil bilgisi çalışmadan öğrenmeye çalışmalısınız. Dil bilgisi çalışmak sizi sadece yavaşlatır ve kafanızı karıştırır. Cümle kurarken kurallar hakkında düşünmek yerine, ana dili İngilizce olan biri gibi doğal bir
Peki, İngilizce'yi iyi konuşan insanlar nelerdir?
Ülkenizde, dilinizi sürekli duyar ve konuşursunuz. İngilizce'yi iyi konuşan birçok kişinin İngilizce eğitim veren okullarda eğitim gördüğünü fark edeceksiniz. Onlar İngilizce'yi sadece İngilizce eğitim veren bir okula gittiklerinden değil, etraflarında sürekli İngilizce konuşan insanların olmasından dolayı konuşabilirler.
Bir çok ESL öğrencisi İngilizce konuşuyor?
İngilizce konuşanların sadece küçük bir bölümü, tüm dil bilgisi kurallarının %20'sinden fazlasını bilir. Birçok ESL öğrencisi, ana dili İngilizce olan birinden daha fazla dil bilgisi bilir. Bunu deneyimlerimden yola çıkarak emin bir şekilde söyleyebilirim.