Modoratör
Efsanevi Üye
Intel Chipset nasıl güncellenir?
Asım'ın da dediği gibi sürücü güncelleme araçları üzerinden güncelleme yapmayın….Sürücünün kurulumu;
- Sürücüyü indirme bağlantısından indirin.
- WinRAR vb. bir yazılımla klasöre çıkartın.
- Windows + R kombinasyonu ile Çalıştır'ı açın.
- RAR'dan çıkardığınız SetupChipset.exe'yi Çalıştır'ın komut kutusuna sürükleyin.
Chipset sürümü nasıl öğrenilir?
Centipat
- Görev çubuğundaki arama kutusuna aygıt yöneticisi yazın, ardından Aygıt Yöneticisi'ni seçin.
- Cihazların adlarını görmek için bir kategori seçin, ardından güncelleştirmek istediğiniz cihaza sağ tıklayın (veya basılı tutun).
- Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara'yı seçin.
- Sürücüyü Güncelleştir'i seçin.
Intel işlemci Driver nasıl güncellenir?
Intel işlemci Driver nasıl güncellenir?
Tespit edilen Intel® ürünleriniz için uygun desteği alın.
- Adım 1: İndirin ve Çalıştırın. Intel® Driver & Support Assistant Uygulamasını İndirin.
- Adım 2: Kurun. Yazılımı kurmak için ekrandaki komut istemlerini izleyin.
- Adım 3: Destek Asistanını Ziyaret Edin. Intel donanımınıza özel sürücü ve yazılım güncellemelerine erişin.
Chipset önemli mi?
Chipset önemli mi?
Evet önemli, yonga setinde bir çok kontrolcü (USB, SATA, PCI Express v.b) var bunların sürücüleri toplu halde yonga seti sürücüsünde bulunur. Eğer Aygıt Yöneticisi'nde bilinmeyen bir PCI aygıtı yok ise sürücüler doğru yüklenmiştir.
AMD chipset software nedir?
AMD Chipset Drivers (Yonga Seti Sürücüsü), AMD markalı işlemciler ile işletim sistemi arasında iletişim kurabilmesi için gerekli olan ufak bir programdır. Yonga seti sürücüsünü güncel tutmak sistemsel çöküntülere engel olmanın yanında performans olarak da iyi durumda kalmayı sağlar.
AMD chipset sürücüsü nedir?
Chipset sorunu nedir?
Chipset sorunu nedir?
Laptopta Chipset arızası, genellikle cihazın aşırı ısınması ve fan parçalarının iyi çalışmaması gibi durumlarda meydana gelir. Chipset arızasının meydana gelmemesi için kullanıcılar, laptoplarını uzun süre açık bırakmamalıdırlar. Kullanacakları zaman açıp, işleri bittikten sonra kapatmalıdır.
Chipset sürücü nedir?
Chipset sürücü nedir?
Chipset Driver, bilgisayarınıza Windows, veya farklı bir işletim sistemi kurduğunuzda bilgisayarınızın tüm donanımlarının sağlıklı çalışması için kurulmasına ihtiyaç duyulan yonga seti sürücüsü yazılımıdır.
İşlemci chipset nedir?
Chipset ya da Yonga seti, bilgisayarın anakartı üzerindeki temel ve bütünleşik arabirimleri yöneten ve bunlar arasındaki veri akışını sağlayan bir çeşit işlemcidir.