<
Modoratör
Yeni Üye
iPhone 12 mini almaya değer mi?
Evet, biz iPhone 12 mini'nin satın almaya değeceğini kesinlikle düşünüyoruz. Telefonda mesaj yazarken tek elinizi kullanabiliyorsunuz. Üstelik küçük telefon seven bir tüketici grubunun da azımsanamayacak bir miktarda olduğu aşikar.
12 mini mi 13 mini mi?
iPhone 13 mini vs. iPhone 12 teknik özellik karşılaştırması
| iPhone 13 mini | iPhone 12 mini
RAM | 4 GB | 4 GB
Hafıza | 128 / 256 / 512 GB | 64 / 128 / 256 GB
Arka kamera | 12 MP geniş açı (f/1.6) + 12 MP (f/2.4) ultra geniş açı | 12 MP geniş açı (f/1.6) + 12 MP (f/2.4) ultra geniş açı
Ön kamera | 12 MP (f/2.2) | 12 MP (f/2.2)
iPhone 12 mini bataryası ne kadar gidiyor?
Ancak küçük telefonların hayranı olarak en büyük endişem de 12 Mini ile ilgili en büyük sorunum oldu: pil ömrü. Açıklamalı video testimizde 11 saat 20 dakikayı zor çıkardık -iPhone 12'den üç saat ve 12 Pro Max'tan beş saat 11 dakika daha az olacak şekilde.
iPhone 13 mini alınır mı?
iPhone 13 mini alınır mı?
128 GB için sadece 699 dolardan başlayan fiyatlarla iPhone 13 Mini, inanılmaz performansda bir kompakt telefondur ve alınır. İster önceki 12 Mini'den yükseltme yapmayı düşünüyor olun, ister seride tamamen yeni olun, iPhone 13 Mini önerisi için birçok neden var.
Apple 13 mini alınır mı?
Apple 13 mini alınır mı?
Apple iPhone 13 mini, daha iyi pil ömrü, daha iyi bir kamera ve iki kat daha fazla depolama alanı ile gelen bir cep güç merkezidir. iPhone 13 mini, Apple'ın iPhone 13 serisindeki en ucuz ve en küçük cihazıdır. Yalnızca 5,4 inç ekrana sahip olan telefon iPhone SE'den (2020) bile daha küçük ve daha hafifdir.
12 mini iyi mi?
Kullanmaya başladığımdan beri günde ortalama 4 saat ekran süresine sahibim ve günü çok rahatlıkla çıkarabiliyorum. Ekran kalitesi çok çok iyi. Boyutu küçük olmasına rağmen 5.4 inç OLED ekrana sahip ki iphone 12 pro ile aynı teknolojiye sahip bir ekran. Özetle telefon küçük bir canavar. Oldukça memnunum.
iPhone 12 mini ekran süresi ne kadar gidiyor?
Telefon, yoğun kullanımda 4 saatlik ekran süresi sunuyor. Ancak telefonu normal veya hafif bir şekilde kullandığınız takdirde bir günü atlatabiliyorsunuz.
iPhone 12 mini şarj süresi ne kadar?
Hızlı şarj özelliği: 20 W veya daha güçlü adaptör ile 30 dakikada %50'ye kadar şarj 11 (adaptör ayrı satılır)
iPhone 13 mini fiyatı ne kadar?
iPhone 13 mini fiyatı ne kadar?
iPhone 13 Mini fiyatı 17.500 TL ile 22.000 TL arasında değişkenlik göstermektedir.
iPhone 12 mini kullanışlı mı?
iPhone 12 mini kullanışlı mı?
Ürün her zamanki bi iphone klasiği.6s den Se ye kadar kullanmış olan herkes aynı kullanım hissini daha teknolojik şekilde alır.Ben çok beğendim.Ebatları bahsettiğim serilerden bi tık daha küçük ama ekran daha büyük.Ben beğendim.Muhtemelen sizde beğenirsiniz.Normal 11 veya 12 serisi çok büyük.Mini bence kullanım olarak …