İphone 5 İn Boyu Kaç Cm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Dodurga Boyu Nerede?

T

Türkçede Ses Olayları Nelerdir?

<
T

theking

İphone 5'in boyu kaç cm? İphone 5'in fiziksel boyutları, kullanıcıların merak ettiği önemli bir konudur. İphone 5'in boyutu, 123.8 mm x 58.6 mm x 7.6 mm olarak belirlenmiştir. Bu boyutlar, İphone 5'in taşınabilirliğini ve kullanım kolaylığını artırmaktadır. İnce ve hafif yapısı, İphone 5'i diğer modellerden ayıran özelliklerden biridir. Ayrıca, 4 inçlik retina ekranıyla da göz alıcı bir deneyim sunmaktadır. İphone 5'in boyutları, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle, İphone 5 tercih edenler, hem şık bir telefon kullanmakta hem de rahat bir kullanım deneyimi yaşamaktadır.
İçindekiler

İphone 5'in Boyu Kaç Cm?

İphone 5'in boyu, 123.8 mm (4.87 inç) yükseklik ve 58.6 mm (2.31 inç) genişlik olarak ölçülmektedir. Yani, İphone 5'in boyu yaklaşık olarak 12.38 cm yükseklik ve 5.86 cm genişliktedir.

İphone 5'in Ekran Boyutu Kaç İnç?

İphone 5'in ekran boyutu 4 inç (10.16 cm) olarak belirlenmiştir. Bu, diyagonal olarak ölçülen ekranın köşesinden köşesine uzunluğudur.

İphone 5'in Ağırlığı Ne Kadar?

İphone 5'in ağırlığı yaklaşık olarak 112 gramdır. Bu, cihazın taşınabilirliği açısından oldukça hafif bir ağırlık olarak kabul edilmektedir.

İphone 5'in Batarya Ömrü Ne Kadar?

İphone 5'in batarya ömrü kullanıma bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ancak, tipik olarak İphone 5'in batarya ömrü 8 saat konuşma süresi, 225 saat bekleme süresi, 40 saat müzik çalma süresi ve 10 saat internet kullanımı sunmaktadır.

İphone 5 Hangi İşletim Sistemini Kullanıyor?

İphone 5, iOS işletim sistemini kullanmaktadır. İOS, Apple tarafından geliştirilen ve Apple ürünlerinde kullanılan bir mobil işletim sistemidir.

İphone 5'in Depolama Kapasitesi Ne Kadar?

İphone 5'in depolama kapasitesi 16 GB, 32 GB ve 64 GB olmak üzere üç farklı seçenek sunmaktadır. Bu, kullanıcının ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

İphone 5'in Kamera Çözünürlüğü Kaç MP?

İphone 5'in arka kamerası 8 MP çözünürlüğe sahiptir. Ayrıca, cihazın ön kamerası da 1.2 MP çözünürlük sunmaktadır.

İphone 5'in İşlemcisi Hangi Modeldir?

İphone 5, Apple'ın kendi tasarladığı A6 çipini kullanmaktadır. Bu çip, daha hızlı ve daha verimli performans sağlamak için geliştirilmiştir.

İphone 5'in Renk Seçenekleri Nelerdir?

İphone 5, siyah (Black) ve beyaz (White) olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunmaktadır. Kullanıcılar istedikleri renkteki cihazı tercih edebilirler.

İphone 5'in İşletim Sistemi Güncellenebilir mi?

Evet, İphone 5'in işletim sistemi güncellenebilir. Apple, düzenli olarak yeni iOS sürümleri yayınlamakta ve kullanıcılara güncelleme imkanı sunmaktadır. Bu güncellemeler, yeni özelliklerin yanı sıra güvenlik ve performans iyileştirmelerini de içermektedir.

İphone 5'in Su Geçirmezlik Özelliği Var mı?

Hayır, İphone 5'in su geçirmezlik özelliği bulunmamaktadır. Bu nedenle, cihazı suya maruz bırakmaktan kaçınmak ve suya temas etmesini önlemek önemlidir.

İphone 5'in 4G Desteği Var mı?

Evet, İphone 5 4G LTE desteği sunmaktadır. Bu, daha hızlı internet bağlantısı sağlamak için 4G ağlarını kullanabilme özelliği anlamına gelir.

İphone 5'in SIM Kart Tipi Nedir?

İphone 5, Nano SIM kartı kullanmaktadır. Bu, daha küçük bir SIM kart türüdür ve daha yeni iPhone modellerinde kullanılmaktadır.

İphone 5'in Bluetooth Versiyonu Nedir?

İphone 5, Bluetooth 4.0 versiyonunu desteklemektedir. Bu, daha hızlı veri transferi ve daha düşük güç tüketimi sağlayan bir Bluetooth teknolojisi sürümüdür.

İphone 5'in Ekran Teknolojisi Nedir?

İphone 5, Retina ekran teknolojisini kullanmaktadır. Retina ekran, yüksek çözünürlük ve keskinlik sunan bir ekran teknolojisidir.

İphone 5'in İşletim Sistemi Hangi Sürümle Başladı?

İphone 5, iOS 6 işletim sistemiyle piyasaya sürülmüştür. Ancak, daha sonra çıkan iOS sürümleriyle güncellenebilir.

İphone 5'in Wi-Fi Desteği Var mı?

Evet, İphone 5 Wi-Fi desteği sunmaktadır. Bu, kablosuz internet bağlantısı kurabilme özelliği anlamına gelir.

İphone 5'in Pil Değişimi Nasıl Yapılır?

İphone 5'in pil değişimi, Apple yetkili servis merkezlerinde veya uzman teknisyenler tarafından yapılmalıdır. Pil değişimi sırasında dikkatli olunmalı ve orijinal Apple pilinin kullanılması önerilir.

İphone 5'in Şarj Süresi Ne Kadar?

İphone 5'in şarj süresi kullanıma bağlı olarak değişebilir. Ancak, tipik olarak İphone 5'in tam şarj olması yaklaşık olarak 2-3 saat sürmektedir.

İphone 5 İn Boyu Kaç Cm?

iPhone 5'in boyu kaç cm?
iPhone 5'in boyu 12.38 cm'dir.
iPhone 5, 4.0 inçlik bir ekrana sahiptir.
iPhone 5'in genişliği 5.86 cm'dir.
iPhone 5'in kalınlığı 0.76 cm'dir.
iPhone 5'in ağırlığı yaklaşık olarak 112 gramdır.

iPhone 5, 1136×640 piksel çözünürlüğe sahip Retina ekranla gelir.
iPhone 5, 8 megapiksel arka kamera ve 1.2 megapiksel ön kamera içerir.
iPhone 5, 1.3 GHz çift çekirdekli Apple A6 işlemciye sahiptir.
iPhone 5, 1440 mAh kapasiteli bir bataryaya sahiptir.
iPhone 5, iOS 10.3.3 sürümüne kadar güncellenebilir.

T

Dodurga Boyu Nerede?

T

Türkçede Ses Olayları Nelerdir?

Geri
Üst Alt