Son Konular

İphone 6 Bilgisayardan Nasıl Müzik Atılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Hazine Olduğu Nasıl Anlaşılır?

T

En İyi Sosyal Medya Hangisi?

T

theking

Guest
İphone 6 bilgisayardan nasıl müzik atılır? İphone 6 ile bilgisayar arasında müzik transferi yapmak oldukça kolaydır. İlk olarak, iTunes programını bilgisayarınıza indirin ve kurun. Ardından, iPhone cihazınızı bilgisayara bağlayın ve iTunes'u açın. iTunes üzerinden iPhone cihazınızı seçin ve "Müzik" sekmesine tıklayın. Müziklerinizi bilgisayardan iPhone'a atmak için "Müzik Ekle" veya "Dosya Ekle" seçeneklerini kullanın. Müzik dosyalarınızı seçin ve "Aç" butonuna tıklayarak transfer işlemini başlatın. İşlem tamamlandığında, müzikleriniz iPhone 6 cihazınızda görünecektir. Artık müziklerinizi iPhone 6'dan dilediğiniz gibi dinleyebilirsiniz.
İçindekiler
[h3][/h3]

[h3][/h3]İphone 6'ya bilgisayardan müzik atmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, İphone 6'nızı bilgisayarınıza bağlamak için orijinal bir USB kablosu kullanın. Kabloyu İphone'un alt kısmındaki şarj portuna ve bilgisayarınızdaki USB portuna takın.
2. Adım: Bilgisayarınızda iTunes'u açın. Eğer iTunes yüklü değilse, Apple'ın resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
3. Adım: İTunes'u açtıktan sonra, İphone 6'nızın simgesini görmelisiniz. Simgenin sol üst köşede olduğunu kontrol edin ve simgeye tıklayın.
4. Adım: Açılan pencerede, "Müzik" sekmesine gidin. Bu sekmede, İphone 6'nıza müzik eklemek için farklı seçenekler bulunmaktadır.
5. Adım: Eğer bilgisayarınızda müzik dosyalarınız varsa, bu dosyaları İphone 6'nıza sürükleyip bırakabilirsiniz. Ayrıca, "Dosya" menüsünden "Dosya Ekle" seçeneğini seçerek de müzik ekleyebilirsiniz.
6. Adım: Müzik dosyalarınızı ekledikten sonra, "Uygula" veya "Senkronize Et" butonuna tıklayarak İphone 6'nıza müzikleri yükleyebilirsiniz. Bu işlem birkaç dakika sürebilir, bu yüzden sabırlı olun.
7. Adım: İphone 6'nızdaki müzikleri kontrol etmek için Müzik uygulamasını açın. Eklediğiniz müzikler burada görünmelidir.
Yukarıdaki adımları takip ederek İphone 6'nıza bilgisayardan müzik atabilirsiniz. İphone 6'nızı bilgisayara bağladığınızda, iTunes programının otomatik olarak açılmasını sağlamak için bilgisayarınızın ayarlarını kontrol etmeyi unutmayın.
[h3][/h3]

[h3][/h3]
iPhone 6 ile bilgisayardan müzik atmak için iTunes programını kullanabilirsiniz.
Bilgisayardan iTunes üzerinden iPhone 6'ya müzik senkronizasyonu yapabilirsiniz.
iPhone 6'ya müzik atmak için kablo ile bilgisayara bağlantı yapmanız gerekmektedir.
Müzik dosyalarınızı iTunes üzerinden iPhone 6'ya sürükle bırak yöntemiyle atabilirsiniz.
Bilgisayardan iTunes ile iPhone 6'ya müzik aktarımı yapabilirsiniz.

Müzik dosyalarınızı iTunes programı aracılığıyla iPhone 6'ya senkronize edebilirsiniz.
Bilgisayarınızda bulunan müzikleri iTunes üzerinden iPhone 6'ya aktarabilirsiniz.
iPhone 6'ya müzik atmak için USB kablosu kullanarak bilgisayarınıza bağlantı yapmanız gerekmektedir.
Müzik dosyalarınızı iTunes programına sürükleyerek iPhone 6'ya aktarabilirsiniz.
iPhone 6'ya müzik eklemek için iTunes üzerinden senkronizasyon yapmanız gerekmektedir.

Geri
Üst Alt