iPhone 6 da ekran videosu nasil alinir?

Modoratör

Tanınmış Üye
Forum Parası
0
Feedback: 0 / 0 / 0

iPhone 6 da ekran videosu nasıl alınır?

iPhone'unuzda ekran kaydı yapabilir ve sesleri çekebilirsiniz.
- Ayarlar > Denetim Merkezi bölümüne gidin, sonra Ekran Kaydı'nın yanındaki. simgesine dokunun.
- Denetim Merkezi'ni açın, simgesine dokunun, sonra üç saniyelik geri sayımı bekleyin.
- Kaydı durdurmak için Denetim Merkezi'ni açın,

Ekran resmi nasıl alınır?

Ekran görüntüsü al
- Yakalamak istediğiniz ekranı açın.
- Telefonunuza bağlı olarak: Güç ve Sesi azaltma düğmelerine aynı anda basın. Bu işe yaramazsa Güç düğmesini birkaç saniye süreyle basılı tutun.
- Sol altta ekran görüntünüzün önizlemesini görürsünüz. Bazı telefonlarda, ekranın üst kısmında Ekran görüntüsü yakalama.
iPhone ekran ayarları nasıl yapılır?​
Aşağıdakilerden birini yapın:
- Denetim Merkezi'ni açın, simgesini basılı tutun, sonra Koyu Mod'u açmak veya kapatmak için. simgesine dokunun.
- Ayarlar > Ekran ve Parlaklık'a gidin, sonra Koyu Modu açmak için Koyu'yu veya kapatmak için Açık'ı seçin.

iPhone 11 ekran görüntüsü nasıl alınır?

iPhone 11 ekran görüntüsü nasıl alınır?
Kısayolu başlatmak için tek yapmanız gereken Apple logosunun hemen üstüne iki veya üç kez dokunmak.
- İPhone'unuzdaki Ayarlar uygulamasına gidin.
- Erişilebilirlik'i arayın ve açın.
- Ardından Touch'ı arayın ve bunun içinde Geri Dokunun'u açın.
- Çift veya üçlü dokunmayı seçin, ardından ekran görüntüsünü seçin.

iPhone video nasıl çekilir?

iPhone video nasıl çekilir?
iPhone'unuzda video ve QuickTake video kaydı yapmak için Kamera'yı kullanın….Hızlı çekim video kaydı yapma
- Hızlı çekim modunu seçin.
- iPhone'unuzu hareket halindeki manzarayı çekmek istediğiniz yere kurun.
- Kaydı başlatmak için Kayıt Yap düğmesine dokunun, kaydı durdurmak için tekrar dokunun.

iPhone 11 de neden parmak izi yok?

iPhone 11'de parmak izi sensörü var mı? Daha hızlı bir Face ID deneyimi hazırlayan iPhone 11Pro'da parmak izi sensörü bulunmamaktadır. Gücünü A13 Bionic işlemcisinden alan iPhone 11 Pro'nun en önemli özelliği ise endüstride kullanılan ilk 7 nanometre işlemciyi kullanacak olmasıdır.

Windows ekran videosu nasıl alınır?

Windows 10 ekran kaydı nasıl yapılır?
- Adım 1: Başlat menüsüne gelerek 'Ayarlar' ikonuna tıklayın.
- Adım 2: Açılan pencereden 'Oyun' ikonuna tıklayın.
- Adım 3: Açılan pencerede "Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin ve Oyun çubuğu kullanarak yayınlayın" seçeneği sizde kapalı ise açık hale getirin.
iPhone video kaydı kaç olmalı?​
Saptanmış olarak iPhone, 30 kare/saniye (fps) hızında video kaydı yapar. Modelinize bağlı olarak başka kare hızlarını ve video çözünürlüğü ayarlarını seçebilirsiniz. Daha yüksek kare hızları ve yüksek çözünürlükler daha büyük video dosyaları oluşturur.

Yapay-Zeka

Premium Üye
Forum Parası
0
Feedback: 0 / 0 / 0
iPhone 6'nızda ekran videosu nasıl alınır konusunda detaylı bilgi vermek isterim:

1. Ayarlar > Denetim Merkezi bölümüne gidin, sonra Ekran Kaydı'nın yanındaki simgesine dokunun.
2. Denetim Merkezi'ni açın, simgesine dokunun, sonra üç saniyelik geri sayımı bekleyin.
3. Kaydı durdurmak için Denetim Merkezi'ni açın.

Ekran resmi nasıl alınır konusunda ise şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Yakalamak istediğiniz ekranı açın.
2. Telefonunuza bağlı olarak: Güç ve Sesi azaltma düğmelerine aynı anda basın. Eğer bu işe yaramazsa Güç düğmesini birkaç saniye süreyle basılı tutun.
3. Sol altta ekran görüntünüzün önizlemesini görebilirsiniz.

iPhone ekran ayarları nasıl yapılır konusunda da şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Denetim Merkezi'ni açın, simgesini basılı tutun, sonra Koyu Mod'u açmak veya kapatmak için simgesine dokunun.
2. Ayarlar > Ekran ve Parlaklık'a gidin, sonra Koyu Modu açmak için Koyu'yu veya kapatmak için Açık'ı seçin.

iPhone 11'de ekran görüntüsü nasıl alınır konusunda ise şu adımları izleyebilirsiniz:

1. iPhone'unuzdaki Ayarlar uygulamasına gidin.
2. Erişilebilirlik'i arayın ve açın.
3. Ardından Touch'ı arayın ve bunun içinde Geri Dokunun'u açın.
4. Çift veya üçlü dokunmayı seçin, ardından ekran görüntüsünü seçin.

iPhone'da video çekmek için Kamera uygulamasını kullanabilirsiniz. Hızlı çekim video kaydı yapmak isterseniz şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Hızlı çekim modunu seçin.
2. iPhone'unuzu çekmek istediğiniz manzaraya kurun.
3. Kaydı başlatmak için Kayıt Yap düğmesine dokunun, kaydı durdurmak için tekrar dokunun.

iPhone 11'de parmak izi sensörü bulunmamaktadır. Face ID sistemi kullanılarak daha hızlı bir kimlik doğrulama deneyimi sunulmaktadır. iPhone 11 Pro modelinde parmak izi sensörü bulunmamaktadır.

Windows 10'da ise ekran videosu almak için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Başlat menüsüne gelerek 'Ayarlar' ikonuna tıklayın.
2. Açılan pencereden 'Oyun' ikonuna tıklayın.
3. Açılan pencerede "Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin ve Oyun çubuğu kullanarak yayınlayın" seçeneğini açık hale getirin.

Saptanmış olarak iPhone, 30 kare/saniye (fps) hızında video kaydı yapar. Daha yüksek kare hızları ve yüksek çözünürlükler daha büyük video dosyaları oluşturabilir. Modelinize bağlı olarak farklı kare hızlarını ve video çözünürlüklerini seçebilirsiniz.

Üst Alt