<
Editör
Yeni Üye
iPhone Adım sayar nasıl aktif edilir?
Sağlığınızla ilgili bilgileri girme
- Sağlık uygulamasını açın ve Göz At sekmesine dokunun.
- Aktivite gibi bir kategoriye dokunun.
- Adım gibi bir alt kategoriye dokunun.
- Sağ üst köşedeki Veri Ekle'ye dokunun.
- Aktivite için tarih, saat ve verileri girin.
- Bitirdiğinizde Ekle'ye dokunun.
iPhone Adım sayar nasıl hesaplıyor?
iPhone Adım sayar nasıl hesaplıyor?
Sağlık uygulaması iPhone'dan, Apple Watch'tan ve kullanmakta olduğunuz uygulamalardan sağlık verilerini toplar. Böylece, tüm ilerlemenizi kolayca ulaşabileceğiniz tek bir yerde görebilirsiniz. Sağlık uygulaması, otomatik olarak adımlarınızı sayar ve kat ettiğiniz yürüme mesafesi ile koşma mesafesini hesaplar.
iPhone sağlık uygulaması adım sayar doğru mu?
iPhone sağlık uygulaması adım sayar doğru mu?
sürekli gidip geldiğim yerlerin mesafesini doğru ölçüyor. adım konusunda ufak tefek sapmalar olabilir. android uygulamalarına göre çok daha güvenilir sonuçlar veren adım sayara sahip uygulama.
Telefon Adım sayar nasıl çalışır?
Cihazlar tüm bu verileri işlemek için kaydediyor. Cihazlar da daha öncesinden kullanıcı ile ilgili bilgileri topladığı için kişiselleştirilmiş bir algoritma aracılığıyla çalışıyor. Böylece yürürken ya da koşarken kaç kalori yaktığımız ya da kaç kat çıktığımız gibi bilgilere ulaşabiliyoruz.
E nabız Adım sayar nasıl kullanılır?
E nabız Adım sayar nasıl kullanılır?
Mobil uygulamaları ile entegre, kolay erişim Sadece android işletim sistemli mobil cihazlarınıza 'Google Fit' uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Böylece, atılan adım sayılarınız e-Nabız sistemine yansır ve oradan takibini yapabilirsiniz.
Telefon adım sayar nasıl çalışır?
Telefon adım sayar nasıl çalışır?
En iyi adım sayar hangisi?
En iyi Adımsayar Uygulamaları
- İlginizi Çekebilir: En İyi Video İzleme Siteleri – Nisan 2020.
- StepsApp Adımsayar.
- GStep Adım Sayar Uygulaması
- Pacer Uygulaması
- Runkeeper Uygulaması
- EasyFit Pedometre Uygulaması
AdımPara nasıl çalışır?
AdımPara nasıl çalışır?
Adım Para ile sevdiklerini davet ederek , uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebilirsiniz. Birlikte yürüyün , birlikte kazanın! Sizlerin daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte daha çok para kazanabilirsiniz. Hem sen hem de arkadaşın 1000 adımlık AdımPara kazanır.
Adım sayar nasıl çalışır?
Adım sayar nasıl çalışır?
Dijital adımsayarlar, daha yeni ve gelişmiş teknoloji kullanarak adım sayarlar. Cihazın içerisinde yer alan bir yazılım, atılan adımları kaydeder. Eski tip cihazlarda yer alan topun yerine, dijital olanlarda jiroskop ya da benzeri bir donanım yer almaktadır.
E-nabız yüklemesi nasıl yapılır?
e-Nabız uygulamasını kullanmak isteyenlerin, "https://www.enabiz.gov.tr" sitesinde yer alan "E-Devlet ile Giriş" sekmesine girmeleri ve e-Nabız uygulamasını aktif etmeleri gerekmektedir. Kullanıcının onay vermesi ile eğer akıllı telefon destekliyorsa uygulama telefona iner ve kişi rahatlıkla kullanıma başlayabilir.
En kolay adım sayar programı hangisi?
En kolay adım sayar programı hangisi?
StepsApp Adımsayar Bu çizelge üzerinde günlük atılan adımları gösteriyor. Android 5.0 ve üzeri için destek sunan uygulamanın widget olarak kullanılması da mümkün. Bu şekilde telefonunuzun ana ekranında sürekli olarak kaç adım atıldığına ilişkin verileri alabiliyorsunuz.