Iptv Panel Tarama Istekleri

GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER

Puan 43
Çözümler 0
sayborgsayborg doğrulanmış üyedir.
Arkadaşlar tarama yapılmasını istediğiniz panelleri bu konu başlığı altında paylaşalım . Ustalar da istekleri değerlendirip panelleri tarayıp en fazla 5 adet emu yada m3u hesap paylaşsın .
Sadece bir adet panel isteğinde bulunun ve gizlemeyin .Taranmasını istediğiniz panelin "dns , url " vererek ve sonuçların emu yada m3u hangisini istiyorsanız onu belirterek rica edin , saygılar.forumsitesi.com

Super

Türk Telekom dan çalışmıyor sanırım ustam bağlanmıyor

benim paylaşımım çalışıyor germany server değilmiş ustalar

bende ttelekom var çalışıyor

Türk Telekom dan çalışmıyor sanırım ustam bağlanmıyor
türk telekomda böyle bir saçmalık var hem mobil de hem de ev interneti açmıyor vpn kullan yada dns degiştir yada vodafone geç :=)

almanca server aktif varmi ? yani DE yayin?

benim paylaşımım çalışıyor germany server değilmiş ustalar

Arkadaşlar tarama yapılmasını istediğiniz panelleri bu konu başlığı altında paylaşalım . Ustalar da istekleri değerlendirip panelleri tarayıp en fazla 5 adet emu yada m3u hesap paylaşsın .
Sadece bir adet panel isteğinde bulunun ve gizlemeyin .Taranmasını istediğiniz panelin "dns , url " vererek ve sonuçların emu yada m3u hangisini istiyorsanız onu belirterek rica edin , saygılar.forumsitesi.com
http://euroturkpars6.live:8080/ ustam bide şu panele baksanız sizlere zahmet yordum ama varsa hit atma şansınız var mıdır

teslim edildi iyi seyirler formsitesi.comtr
Hocam elinde çalışan titan panel varsa özelden atabilirmisin elinize emeğinize sağlık

Hocam elinde çalışan titan panel varsa özelden atabilirmisin elinize emeğinize sağlık
birazdan tarama bitsin 2 adet panel atayım

senin streamler asiri durak var
hangi linki kulanıyorsun ya biri baglanmıştır yada internet kaynaklı olabilir yada playerde birsıkıntı vardır kardeşim

Ben de çalışan bir titan panel alabilirmiyim?

Teşekkür ederim @ [B]sayborg[/B] usta.

Titan panel varsa bende alabilirmiyim ustalar

GÜNCEL DEĞİŞEN İPTV PANELLER

1. Konular

1. 1.284.292
  2. Mesajlar

1. 1.686.546
  3. Kullanıcılar

1. 32.718
  4. Son üye

Geri
Üst Alt