- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.751
- Meslek
- Webmaster
Isı yalıtım ne işe yarar?
Isı yalıtımı, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtasıyla konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek amacıyla yapılan işlemler bütünüdür. Isı yalıtımı yapılan binalarda kışın ısınmak yazın da serinlemek için harcadığınız enerji azalır.
Isı yalıtım levhası ne işe yarar?
Isı Yalıtım Levhası Ölçüleri Yapılacak mantolama sayesinde kış çok daha sıcak ve yaz aylarında da daha serin bununla beraber daha temiz, rutubeti az, bir ortam sağlaması ve bu sayede yaşam standartlarının yükseltilmesi hedeflenir. Genişletilmiş polistiren yalıtımı, hafif, sert, kapalı bir hücre yalıtımıdır.
Duvar yalıtım malzemeleri nelerdir?
Duvar yalıtım malzemeleri nelerdir?
Camyünü : ( TS 901 – EN13162 )
Bina yalıtımı ne işe yarar?
Bina ısı yalıtımı programı ile küf ve nemden korunan evleriniz, rutubetsiz ve daha sıhhatli bir forma kavuşur. Konfor ve rahatlık kazanan yuvalarınızda bakım ve tamir gibi harcamalara daha az gereksinim duyulur. Binalarda yaşanan yoğuşma önlenerek yapı bileşenleri korozyona karşı korunur.
Dış yalıtım ne işe yarar?
Dış cephe mantolama sistemleri, yapı dış duvarlarını çepeçevre sararak ısı köprülerinin oluşumunu engeller ve enerji kayıplarının önlenmesinde büyük rol oynar. Yapıların, maliyet avantajı açısından en ısı verimli şekilde oluşturulabilmesi fırsatı, tasarım ve inşaat aşamasında ortaya çıkmaktadır.
XPS Isı yalıtım Levhası nerelerde kullanılır?
XPS Isı yalıtım Levhası nerelerde kullanılır?
Endüstride, sandviç çatı ve cephe panellerinde, frigorik kamyon kasalarında, soğuk hava depolarında, acil durum barakalarında, şantiye ve askeri amaçlı korunma ünitelerinde, doğrama sistemlerinin camsız bölümlerinde, ısı yalıtımlı sandviç ara bölme duvarlarında, besi çiftliklerinde kullanılabilir.
Extrüde polistren XPS Isı yalıtım Levhaları nedir?
Ekstrüdepolistren levha (XPS- Haddelenmiş polistren köpük), polistren kökenli maddenin ekstrüzyon yolu ile levha halinde çekilmesiyle yerli olarak üretilen bir ısı yalıtım malzemesidir. XPS kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve yoğunlukta değişik kenar ve yüzey şekillerinde levha olarak üretilebilir.