Son Konular

İsrail saldırılarında 45 Filistinli öldü: Son durum ne?

Credits
1.230.245
white.jpg

Gazze'de İsrail'in düzenlediği saldırılarda 45 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırılarda çocuklar ve yardım bekleyenler de bulunmaktaydı.

Görgü tanıklarına ve hastane kaynaklarına göre, Gazze'nin çeşitli bölgelerinde gerçekleşen saldırılarda toplamda 45 Filistinli öldü. Cibaliya beldesindeki bir evin hedef alındığı saldırıda 5 Filistinli yaşamını yitirirken, birçok kişi de yaralandı.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerindeki saldırılarında toplamda 45 Filistinliyi hedef aldı. Sivillerin bulunduğu alanlara yapılan saldırılarda ölenlerin sayısı 45'i buldu.

Gazze'de bulunan bir okul da saldırılardan nasibini aldı. İsrail savaş uçakları, yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı okulu vurdu. Bu saldırıda 9 Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde bulunan yardım bekleyen Filistinlileri hedef alarak 3 kişinin ölümüne neden oldu. Ayrıca Gazze'nin çeşitli bölgelerinde gerçekleşen saldırılarda toplamda 45 Filistinli hayatını kaybetti.

Han Yunus ve çevresindeki bölgeler de saldırılardan nasibini aldı. İsrail ordusu, Gazze'nin güneyindeki bölgelerde çadırları hedef alarak 5 kişinin ölümüne sebep oldu. Ayrıca Han Yunus'un çeşitli bölgelerinde gerçekleşen saldırılarda da 9 Filistinli hayatını kaybetti.

Benzer Konular

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda toplamda 69 Filistinli hayatını kaybetti. Gazze kentinin kuzeyinde Cibaliya beldesinde bir evin hedef alındığı saldırıda 5 Filistinli yaşamını yitirirken, çok sayıda kişi yaralandı. Bu saldırılar, Gazze'deki Şifa ve El-Ehli Baptist hastanelerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda en az 59 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi. Gazze kentinin doğusundaki Tuffah Mahallesi'nde Şaban er-Riys Okulu yakınlarında insansız hava aracı (İHA) ile hedef alınan bir grup sivil sonucu 10 kişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Gazze Şeridi'nde İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırılarda en az 61 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail ordusu, sabah saatlerinden itibaren Gazze'nin çeşitli bölgelerinde saldırılarına devam ediyor. Gazze kentinin Şucaiyye Mahallesi'nde bir evin hedef alındığı saldırıda 12 Filistinli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne bugün gerçekleştirdiği saldırılarda en az 49 Filistinli sivilin hayatını kaybettiği bildirildi. Gazze'nin Tuffah Mahallesi'nde bulunan Şaban er-Riys Okulu yakınlarında insansız hava aracının (İHA) hedef aldığı bir grup sivilde 10 kişi öldü, birçok kişi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
**İsrail Güdümlü Yardım Merkezlerine Düzenlenen Saldırılarda 549 Filistinli Hayatını Kaybetti** Gazze Şeridi'nde faaliyet gösteren ABD ve İsrail destekli "Gazze İnsani Yardım Vakfı" tarafından kurulan yardım dağıtım merkezlerine İsrail ordusu tarafından düzenlenen saldırılarda 27 Mayıs'tan bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.647
  3. Kullanıcılar

1. 31.773
  4. Son üye

Geri