Son Konular

İsrail'in Gazze Operasyonu: 31 Filistinli Öldü

Credits
1.259.606
white.jpg

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik gerçekleştirdiği saldırılarda 31 Filistinli hayatını kaybetti ve birçok kişi de yaralandı.

Gazze Şeridi'nde yaşanan son saldırılarda, evler, çadırlar ve yardım dağıtım merkezleri hedef alındı. Han Yunus kentindeki El-Mevasi bölgesinde Filistinli bir ailenin çadırı insansız hava aracıyla vurularak 5 kişi hayatını kaybetti.

İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucunda ise Han Yunus'un farklı bölgelerinde ve Nusayrat'taki Cedid Mülteci Kampı'nda toplamda 9 Filistinli yaşamını yitirdi. Benzer saldırılar Bureyc ve Saftavi bölgelerinde de gerçekleşti.

Gazze Şeridi'nde yaşanan insani kriz giderek derinleşirken, uluslararası toplumun çağrılarına rağmen İsrail'in saldırıları devam ediyor. Hamas'ın "ölüm tuzakları" olarak adlandırdığı yardım dağıtım sistemi de sık sık hedef alınıyor.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları uluslararası hukuku ihlal ederken, bölgede insani felaketin büyümesine neden oluyor. Açlık, yerinden edilme ve altyapının zarar görmesi gibi sorunlar her geçen gün artarken, uluslararası toplumun sessizliği dikkat çekiyor.

ABD Dışişleri Bakanlığı: Orta Doğu'da Durum Kritik, Dikkat!

Galatasaray'da Yedek Planı: Yıldız Golcü Transferi Geliyor!

1. Konular

1. 1.282.874
  2. Mesajlar

1. 1.683.779
  3. Kullanıcılar

1. 32.214
  4. Son üye

Geri
Üst Alt