Son Konular

İstanbul Bayrampaşa'da otomobil sürücüsünü darbeden şüpheliler yakalandı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.224.794
İstanbul Bayrampaşa'da otomobil sürücüsünü darbeden şüpheliler yakalandı

İstanbul Bayrampaşa'da trafikte otomobil sürücüsünü darbeden şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesi Hal Bağlantı Yolu'nda gece saatlerinde kamyonet ve otomobil sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı.

Kamyonetin otomobile çarpması sonucu aracından inen otomobil sürücüsü tutanak düzenlemek isteyince kamyonetteki 3 kişi tarafından darbedildi.

Diğer sürücülerin araya girmesinin ardından Sefa G., otomobiliyle uzaklaştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

İhbar üzerine polis ekipleri kamyonet sürücüsü S.C. ve beraberindeki P.C. ve E.O.'yu gözaltına aldı.

Şüphelilerden P.C., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken S.C. ve E.O. ise kasten yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından adliye sevk edildi.

"Bİ ANDA VURMAYA BAŞLADILAR"

Kendisini darbedenlerden şikayetçi olan Sefa G., gözü ve kafasında şişlik olduğunu, kaşına 10 dikiş atıldığını söyledi.

Güven,"Eşimle gezintiden döndüğümüz esnada taralı alandan şeride girmeye çalışan kamyonete yol vermedim diye arkadan aracıma vurdu. Aracımda hasar oluştu. Ben de tutanak tutmak için sinirli bir şekilde aşağı indim. Konuşmaya fırsat vermeden bir anda vurmaya başladılar"dedi.

Mersin'de maskeli 4 kişi kuyumcuyu soydu

Ankara'da devrilen motosikletin sürücüsü metrelerce sürüklendi

1. Konular

1. 1.280.745
  2. Mesajlar

1. 1.677.641
  3. Kullanıcılar

1. 31.702
  4. Son üye

Geri
Üst Alt