Son Konular

Istanbul Ticaret Universitesi Devlet mi ozel mi?

Editör

Yeni Üye
Credits
0

Istanbul Ticaret Üniversitesi Devlet mi özel mi?

İstanbul Ticaret Üniversitesi ya da kısaca İTİCÜ (İngilizce: Istanbul Commerce University, kısaca ICU), İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından 2001 yılında kurulan bir vakıf üniversitesidir.

Istanbul Ticaret Üniversitesi paralı mı?

Istanbul Ticaret Üniversitesi paralı mı?
İstanbul Ticaret Üniversitesinde eğitim-öğretim ücrete tabidir. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı KDV hariç yıllık öğrenim ücreti: İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi/İletişim Fakültesi/İşletme Fakültesi 46.550,00 TL, Hukuk Fakültesi 49.100,00 TL, Mühendislik Fakültesi ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 47.830,00 TL'dir.

Istanbul Ticaret Üniversitesi hangi bölümler var?

Istanbul Ticaret Üniversitesi hangi bölümler var?
Bölümler
- Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
- Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
- Endüstri Mühendisliği Bölümü
- Endüstriyel Tasarım Bölümü
- Finans ve Bankacılık Bölümü
- Görsel İletişim Tasarımı Bölümü
- Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü
- Havacılık Yönetimi Bölümü

Istanbul Ticaret Üniversitesi nereye bağlı?

İstanbul Ticaret Üniversitesi 41.018845 enlem ve 28.966814 boylamda yer almaktadır. Fatih ilçesine bağlıdır. İstanbul Ticaret Üniversitesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İstanbul Ticaret Üniversitesi posta kodu 34134.

Istanbul ticaret odası ne kadar burs veriyor?

Istanbul ticaret odası ne kadar burs veriyor?
ÜNİVERSİTEMİZ BURS YÖNERGESİ – BURSLAR
BURS İÇERİĞİ | BURS BELGESİ
Üniversiteye Giriş Başarı Bursu: | %100, %50, %25
Nakit Tercih Bursu: | İlk Tercih 600 TL İkinci Tercih 500 TL Aylık
Başarı Sıralama Bursu: | İlk 5.000 – 1500 TL İlk 5.001 ve 10.000 arasında 1000 TL Aylık
Spor İndirimi: | Başarı Derecesine göre %100, %75, %50

E ticaret için hangi bölüm?

E ticaret için hangi bölüm?
Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi, üniversitelerde Ticari Bilimler Fakültesi kapsamında eğitimi verilmekte olan 4 yıllık bir lisans bölümüdür. Bu bölüm yalnızca Eşit Ağırlı puan türüne göre öğrenci kabul etmektedir.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından 2001 yılında kurulan bir vakıf üniversitesidir. Yani İstanbul Ticaret Üniversitesi özel bir üniversitedir. Öğrencilerin eğitim-öğretim ücreti bulunmaktadır ve 2021-2022 eğitim-öğretim yılında belirlenen yıllık öğrenim ücretleri fakülte bazında değişiklik göstermektedir. İTİCÜ bünyesinde farklı bölümler bulunmaktadır. Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım, Finans ve Bankacılık, Görsel İletişim Tasarımı, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Yönetimi gibi çeşitli bölümler mevcuttur.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, Fatih ilçesine bağlı bir konumda bulunmaktadır. 41.018845 enlem ve 28.966814 boylamda yer almaktadır. Harita üzerinde İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin konumu İstanbul ili içinde belirtilmektedir ve posta kodu 34134'tür. Ayrıca İstanbul Ticaret Odası, öğrencilere çeşitli burs imkanları sunmaktadır. Üniversiteye Giriş Başarı Bursu, Nakit Tercih Bursu, Başarı Sıralama Bursu ve Spor İndirimi gibi destekler mevcuttur.

E-ticaret konusunda ise, Elektronik Ticaret ve Teknoloji Yönetimi bölümü e-ticaretle ilgilenen öğrencilere yönelik olarak eğitim veren bir lisans programıdır. Genellikle Ticari Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alır ve Eşit Ağırlıklı puan türünde öğrenci kabul eder. Bu bölüm, e-ticaret alanında uzmanlaşmak ve sektördeki gelişmeleri takip etmek isteyen öğrenciler için uygun bir tercih olabilir.

Kaya dogalgazi nedir?

UML sinif diyagrami nedir?

1. Konular

1. 1.282.556
  2. Mesajlar

1. 1.682.837
  3. Kullanıcılar

1. 32.092
  4. Son üye

Geri
Üst Alt