haberci
Efsanevi Üye

İstanbul'da 2 milyon 859 bin 468 öğrenci karne sevinci yaşadı
İstanbul'daki eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, 2 milyon 859 bin 468 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu'nda öğrencilere karnelerini dağıtarak mutluluklarına ortak oldu.
Yaz tatiline girmenin sevincini yaşayan öğrenciler, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde geçirdikleri yılın ardından karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı. İstanbul genelinde toplamda 2 milyon 859 bin 468 öğrenci karne alırken, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin de Bahçelievler'deki 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu'nda öğrencilerle buluştu.
"Her çocuğun geleceği bizim için önemli"
Karne dağıtımı sırasında konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, şunları dile getirdi: "Öğrencilerimizin heyecanına ortak olmak beni gerçekten mutlu ediyor. Her bir çocuğumuzun geleceği bizim için büyük bir öneme sahip. Onların hem mutlu bir çocukluk geçirmelerini istiyoruz hem de başarılı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak istiyoruz. Bu dengeyi doğru tutturmak, ülkemizin geleceği adına son derece kritik bir konu."
İstanbul'daki binlerce öğrenci, aldıkları karnelerle birlikte yaz tatiline girmenin mutluluğunu yaşarken, Milli Eğitim Bakanı da öğrencilere başarılı ve mutlu bir gelecek diledi. Hayatlarının bu önemli dönemlerinde öğrencilere destek olmayı sürdüreceklerini belirten Bakan Tekin, eğitim sisteminin her aşamasında çocukların yanında olacaklarını vurguladı.