Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

İstanbul'da tadilat nedeniyle kapatılan hastanenin personeline 7 aydır maaş ödemediği iddia edildi

İstanbul Fatih'te silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
İstanbul'da tadilat nedeniyle kapatılan hastanenin personeline 7 aydır maaş ödemediği iddia edildi

Beyoğlu'nda özel bir hastanenin çalışanları, iddiaya göre 7 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle hastane önünde eylem yaptı. Hastanenin "deprem tadilatı" gerekçesiyle 2 ay süreyle kapatıldığı öğrenildi.

69124f6f81b96385__w1200xh2103.jpg

Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi'nde bulunan bir hastanede, yaklaşık 7 aydır maaşlarını düzenli alamayan hastane çalışanları işe geldiklerinde hastanenin geçici olarak kapatıldığını öğrendi.

Yönetimden herhangi bir bilgilendirme yapılmadığını iddia eden çalışanlar, duruma tepki gösterdi.

PERSONEL HASTANE ÖNÜNDE EYLEM YAPTI

Hastane önünde toplanan personel,"7 aydır maaş alamıyoruz, şimdi de hastaneyi kapatıp bizi ortada bıraktılar"diyerek tepkilerini dile getirdi.

Bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edilirken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

Yetkililerden seslerini duymalarını isteyen çalışanlar, mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti.

İstanbul Fatih'te silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

1. Konular

1. 1.284.123
  2. Mesajlar

1. 1.687.283
  3. Kullanıcılar

1. 32.597
  4. Son üye

Geri
Üst Alt