haberci
Meraklı Üye
İstanbul'da TV binasına silahla giren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: İçeri zorla girdim pişman değilim
Sarıyer'de TV8-Beinsport binasına silahla giren Kemal S. ekiplerce ikna edilerek emniyete götürüldü. Kemal S.'nin ifadesinde, bir yorumcunun eşine hakaret ettiğini söyleyerek "Olaydan dolayı pişman değilim benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
İstanbul Sarıyer'de 11.30 sıralarında TV8-Beinsport'un Ayazağa Mahallesi'ndeki binasına gelen ve silah gösteren Kemal S., kanaldaki bir yorumcunun güvenlik görevlisi olan eşi Emine S.'ye hakaret ettiğini öne sürdü.
Kemal S., yorumcunun özür dilemesini istedi.
SALDIRGANI POLİS İKNA ETTİ
Olay yerine gelen Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri, Kemal S. ile görüşerek şüpheliyi ikna etti.
Kemal S., yaklaşık yarım saat sonra binadan çıkarılarak emniyete götürüldü.
MÜZAKERE ANLARI KAMERADA
Şüphelinin silahının oyuncak olduğu belirlendi. Diğer yandan yaşanan olayla ilgili Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polislerinin şüpheliyle müzakere ettiği anların görüntüleri de ortaya çıktı.
"EŞİMİN TELEFONUNA UYGULAMA KURDUM"
İfadesi alınan Kemal S.'nin hurdacılık yaparak geçimini sağladığını söylediği öğrenildi:
"EŞİM BENİ İÇERİ ALMADI ZORLA GİRDİM"
Kemal S. ifadesinin devamında, şu ifadeleri kullandı:
"BURAYA GELECEK EŞİMDEN ÖZÜR DİLEYECEK"
"PİŞMAN DEĞİLİM KİM OLSA AYNISINI YAPARDI"
Sarıyer'de TV8-Beinsport binasına silahla giren Kemal S. ekiplerce ikna edilerek emniyete götürüldü. Kemal S.'nin ifadesinde, bir yorumcunun eşine hakaret ettiğini söyleyerek "Olaydan dolayı pişman değilim benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
İstanbul Sarıyer'de 11.30 sıralarında TV8-Beinsport'un Ayazağa Mahallesi'ndeki binasına gelen ve silah gösteren Kemal S., kanaldaki bir yorumcunun güvenlik görevlisi olan eşi Emine S.'ye hakaret ettiğini öne sürdü.
Kemal S., yorumcunun özür dilemesini istedi.
SALDIRGANI POLİS İKNA ETTİ
Olay yerine gelen Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri, Kemal S. ile görüşerek şüpheliyi ikna etti.
Kemal S., yaklaşık yarım saat sonra binadan çıkarılarak emniyete götürüldü.
MÜZAKERE ANLARI KAMERADA
Şüphelinin silahının oyuncak olduğu belirlendi. Diğer yandan yaşanan olayla ilgili Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polislerinin şüpheliyle müzakere ettiği anların görüntüleri de ortaya çıktı.
"EŞİMİN TELEFONUNA UYGULAMA KURDUM"
İfadesi alınan Kemal S.'nin hurdacılık yaparak geçimini sağladığını söylediği öğrenildi:
"EŞİM BENİ İÇERİ ALMADI ZORLA GİRDİM"
Kemal S. ifadesinin devamında, şu ifadeleri kullandı:
"BURAYA GELECEK EŞİMDEN ÖZÜR DİLEYECEK"
"PİŞMAN DEĞİLİM KİM OLSA AYNISINI YAPARDI"