Izelin cildi nasil duzeldi?

Maden suyu dusuge neden olurmu?

Anorektal malformasyon ne demek?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Izelin cildi nasıl düzeldi?

Cilt problemini gidermek için bir ay önce ameliyat masasına yatan İzel, yeni görüntüsüyle ilk kez Kelebek için objektif karşısına geçti. Exoderm adı verilen yöntemle yüzünü kazıtan İzel, "Benim hiçbir zaman yüzümde ergenlik sivilceleri çıkmamıştır. Çok minik şeyler çıkar, sonra kaybolur giderdi.

TCA zararlı mı?

TCA peeling, özellikle de asit oranı yüksek formüller böyle sorunlar yaratabiliyor. Eğer pigmentlerde, yani cilde rengini veren hücrelerde zarar olduysa cilt renginiz tam olarak eski haline dönmeyebilir. Aynı yanıklarda olduğu gibi, o bölgedeki ten rengi daha açık bir tonda kalabilir.

Izelin cildine ne oldu?

Izelin cildine ne oldu?
Akşam yattım sabah kalktığımda cildim bu haldeydi. Önce kızamık olduğumu sandım, sonra doktora gittim, doktora stresten olduğunu söyledi. Allah'tan başka bir hastalık olmadı. Sadece yüzümle kurtuldum. 2 kez operasyon geçirdim, ama artık bir şey yaptırmayacağım" diye konuşmuştu.

Izelin rahatsızlığı ne?

'Genç sevgili severim' açıklamasıyla çok konuşulan İzel yaşadığı, sıkıntılı günleri ve maddi krizi tüm samimiyetiyle paylaştı 6 ay kadar sağlık sorunu yaşadım. Bir operasyon geçirdim, çok değişik bir hastalık… Adını bile şu an söyleyemiyorum lenf bezlerim alındı! Sonra çok ağrılı ve sancılı bir dönem geçirdim.

TCA peeling iz bırakır mı?

Lazerle silme işlemine göre iz bırakma riski çok azdır. Yurtdışında glikolik asit ve %50 TCA ile 3-4 seans uygulama yapıp dövmelerini daha sonra lazerle tek seansta sildirmek çok tercih edilir. TCA ile yüzdeki sivilce izlerinizi ve gözenekleri ayrıca çukurlukları ortadan kaldırabilirsiniz.

TCA kaç günde bir yapılır?

TCA kaç günde bir yapılır?
Cildin durumuna göre 1 ya da 2 ay ara ile uygulanılır. Uygulama sonrası deride yaklaşık 1 hafta süren bir ödem olur. Yaklaşık 7-10 gün içinde tamamen iyileşme gerçekleşir.

Soyulan yüze ne yapılmalı?

Deri Soyulmasına Ne İyi Gelir?
- Salatalık.
- Zeytinyağı
- Hindistan Cevizi Yağı
- Süt.
- Elma Sirkesi.
- Vazelin.
- Kakao Yağı
- Aloe Vera.

İzel'in yüzü neden öyle olmuş?

İZEL'İN SON HALİ ŞAŞIRTTI Benim tabii ekstra durumlar oldu. Önce babamın sonra üç yıl süren annemin rahatsızlığı ve benim rahatsızlığım oldu. Bunlar çok bütçeli şeyler helali hoş olsun. Bir birikimim vardı ama bu dönemde hepsi gitti" şeklinde konuştu.

Izelin yuzu neden böyle oldu?

Izelin yuzu neden böyle oldu?
Benim tabii ekstra durumlar oldu. Önce babamın sonra üç yıl süren annemin rahatsızlığı ve benim rahatsızlığım oldu. Bunlar çok bütçeli şeyler helali hoş olsun. Bir birikimim vardı ama bu dönemde hepsi gitti" şeklinde konuştu.

İzel'in cildindeki değişiklikler ve yaşadığı sağlık sorunları hakkındaki bilgiler forumdaki içerikten derlenmiştir. İzel, cilt problemlerini gidermek için Exoderm adlı bir yöntemle yüzünü kazıtarak ameliyat geçirmiştir. Bu yöntemle yüzdeki lekeler, sivilce izleri ve diğer cilt problemleri tedavi edilmeye çalışılmıştır. Ancak, belirtilen TCA peeling gibi tedavilerin bazı durumlarda ciltte zarara neden olabileceği ve cilt renginde değişikliklere yol açabileceği belirtilmiştir.

İzel'in cildinde meydana gelen değişikliklerin sebebi olarak stres ve sağlık sorunları gösterilmiştir. İzel, sıkıntılı günler geçirdiğini ve ciltte beklenmedik değişiklikler yaşadığını belirtmiştir. Bu süreçte bir operasyon geçirmiş ve lenf bezlerinin alındığını ifade etmiştir. Ayrıca, maddi sıkıntılar yaşadığı da vurgulanmıştır.

TCA peeling işlemi sonrasında ciltte oluşabilecek izler konusunda bilgi verilmiştir. Lazerle silme işlemine göre iz bırakma riskinin az olduğu ve bu yöntemlerin cilt problemlerinin tedavisinde kullanılabileceği belirtilmiştir. Ancak her cilt tipinin farklı olduğu ve tedavi süreçlerinin kişiye özel olması gerektiği unutulmamalıdır.

Soyulan yüz için doğal yöntemler listelenmiştir. Salatalık, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, süt, elma sirkesi, vazelin, kakao yağı ve aloe vera gibi doğal ürünler cilt bakımında kullanılabilecek seçenekler arasındadır.

Sonuç olarak, İzel'in cilt sorunlarıyla ilgili yaşadığı süreçteki deneyimleri ve tedavi yöntemleri forumdaki detaylı içerikte paylaşılmıştır. Kişisel cilt sorunlarıyla karşılaşan herkesin uzman doktor önerisiyle doğru tedavi yöntemlerini belirlemesi önemlidir.

Maden suyu dusuge neden olurmu?

Anorektal malformasyon ne demek?

1. Konular

1. 1.282.908
  2. Mesajlar

1. 1.683.942
  3. Kullanıcılar

1. 32.241
  4. Son üye

Geri
Üst Alt