Modoratör
Yeni Üye
Izgören akademi kimin?
Ahmet Şerif İzgören Ankara Üniversitesi TÖMER'in Bursa'daki kurucu müdürlüğünü yaptı, daha sonra özel sektörde iki şirkette genel müdürlük görevinde bulundu. 1996 yılında şu an İzgören Akademi olan Academy International'ı kurdu.
Ahmet Şerif Izgören e nasıl ulaşabilirim?
İletişim ve bilgi için 0312 419 80 88 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
Oytun Yumşak kimdir?
Oytun Yumşak kimdir?
izgören akademi'nin başarılı eğitmeni. antalya'da ikamet eder, bağlama çalar.
Ahmet Şerif Izgören hangi üniversitede öğretim görevlisi?
Ahmet Şerif Izgören hangi üniversitede öğretim görevlisi?
1996 yılında şuan İzgören Akademi olan Academy Internatıonal'ı kurdu. 1998-2003 yılları arasında, İngiltere'deki Northampton Üniversitesi Sunley Management Center'la iş birliği projesini yürüttü. 2001 yılında bir yıl KKTC'de Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde öğretim üyeliği görevinde bulundu.
Izgören akademi ne iş yapar?
Ltd. Şti), 1996 yılından bu yana şirket ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığı eğitim programları ile Türkiye'nin tüm illerinde, KKTC'de ve yurt dışında hizmet veren Ankara merkezli danışmanlık firmasıdır.
Ahmet Şerif iz gören kimdir?
Ahmet Şerif İzgören 1965 yılında İzmir'de doğmuştur. Kuleli Askeri Lisesi'nden mezun olduktan sonra Hacettepe İngiliz Dili bölümünden mezun oldu. 1991 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerindeki Üst Teğmen rütbesinden istifa etti. Ankara Üniversitesi TÖMER Bursa Şubesini kurarak Şube müdürlüğünü yapmıştır.
Türkiye Uğur Böcekleri Projesi Nedir?
Türkiye Uğur Böcekleri Projesi Nedir?
Türkiye Uğur Böcekleri Projesi (TUP) 2004 yılında İzgören Akademi Eğitim ve Danışmanlık şirketi tarafından başlatılmıştır. Amacı hoşgörü, yurt sevgisi, dürüstlük, girişimcilik ve iş kalitesi ilke ve değerlerini yaşatmak, verdiği gönüllü seminerler aracılığıyla bilgiyi yaymak olan bir sosyal sorumluluk projesidir.
Ahmet Şerif Izgören nereli?
Ahmet Şerif Izgören nereli?
İzmirAhmet Şerif İzgören / Doğum yeri
Tacettin Açıkgöz Kimdir?
Tacettin Açıkgöz / İstanbul Kurumsal Projeler Uzmanı Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde Jeoloji Mühendisi olarak tamamladıktan yıllar sonra 'Psikoloji' alanında yüksek lisansa başlamıştır. Farklı disiplinlerle kendini geliştirmeyi seven Tacettin'in 'öğrenme' ilk sıradaki motivatörüdür.
Ahmet Şerif Izgören şimdi ne yapıyor?
Daha önce orduda görev yapmış, sonrasında istifa etmiştir. Sonrasında özel yaşamda üniversite hocalığı vebeden dili eğitmenliği yapmıştır. Ahmet Şerif İzgören, çalıştığı kurumlarda yeni sistemler oluşturup değişimler yaratan bir kişiliktir.
Süpermen Türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı kaç sayfa?
Süpermen Türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı kaç sayfa?
Süpermen Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı
Yayın Tarihi: | 15.03.2017
ISBN: | 9789756093627
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 184
Cilt Tipi: | Karton Kapak
Uğur böceği olmak için ne yapmalıyız?
Uğur böceği olmak için ne yapmalıyız?
Uğur Böceği olmak için üniversite öğrencisi olmanıza gerek yoktur. Çalışma hayatına girmiş kişiler, gönüllü seminer vermek isteyen tüm 18 yaşını geçmiş, Eğitimcinin Eğitimi programımıza kabul edilip, başarı ile tamamlayanlar Uğur Böceği olarak seminer verebilirler.
Uğur Böcekleri Derneği kimin?
Uğur Böcekleri Derneği 2004 yılında İzgören Akademi Eğitim ve Danışmanlık şirketi tarafından Türkiye Uğur Böcekleri Projesi olarak başlatılan 2015 yılında dernekleşen bir kurumdur .
Ahmet Şerif Izgören ne iş yapar?
Yazarİş İnsanıYoutuberSubayAhmet Şerif İzgören/Meslekleri
Ahmet Şerif Izgören ne zaman doğdu?
Ahmet Şerif Izgören ne zaman doğdu?
1965 (57 yıl yaşında)Ahmet Şerif İzgören / Doğum tarihi